FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

L'Oreal Paris Vam predstavlja 8 novih nijansi Color Riche ruževa

Najpoznatija kolekcija ruževa - Color Riche – slavi svoj 30. rodjendan.

Color Riche je najveća zvezda medju ruževima, karmin za svaku ženu. Poslednjih 30 godina kroz 350 jedinstvenih nijansi žene hrabro nose njihove upečatljive boje. Na svoju 30. godišnjicu, ultimativni ruž slavi svoje najupečatljivije boje kreiranjem 8 novih nijansi za veoma prefinjen efekat. 

Zavirite u istoriju jedne ikone, od njenog stvaranja do nanošenja na usne svake žene… 

Preporučene maloprodajne cene ruževa su:

Color Riche ruževi – 1299 RSD

Lip Liner Couture by Color Riche – 599 RSD

Priredila Bojana Veljković- Tomić
Izvor & Foto: LOREAL SRBIJA
17.03.2015. 13:20pm Cirih 

fbpufnica21.png

fbpufnica2.png

fbpufnica23.png

PRVI KORACI NAŠEG NAJIKONICNIJEG KARMINA

OSAMDESETIH GODINA PROŠLOG VEKA, L’ORÉAL PARIS – VEC MOCAN IGRAC U NEZI KOSE – PREPOZNAO JE PRILIKU DA SE PROŠIRI NA NOVE KATEGORIJE.

Posle nege kose, sledeca granica je bila šminka  - prva linija je bila serija karmina Color Riche, a prva zemlja u kojoj su lansirani ovi proizvodi bila je SAD.  „U proizvodima za negu kose već smo lansirali luksuzan, a usto vreme masovni brend, pa je bilo prirodno da primenimo identičan pristup liniji šminke“, priseća se Beatris Dotresme, koja je tada bila direktor za marketing brenda L’Oréal Paris i koja je bila na čelu pokretanja Color Riche linije. Odluka da se proizvodi lansiraju prvo u SAD bila je hrabar potez – ova zemlja je imala najkonkurentnije tržište šminke na svetu. Uprkos tome, L’Oréal se nije nećkao. „Osetili smo da postoji prostor za brend koji ima prefinjeniji i elegantniji stil od većine američkih kozmetičkih brendova – brend sa francuskim duhom", objašnjava Dotresme. Linija Color Riche je ali istrajnost ovog brenda je presudila. Danas je Color Riche jedan od većih igrača u segmentu karmina na globalnom nivou. Borio se i dobio bitku za prostor na policama i – najvažnije od svega – zaslužio je poverenje žena.

COLOR RICHE I IRVING PEN: KAMPANJA KOJA JE UŠLA U ISTORIJU

Umesto da iskoristi svoj slogan „Jer ja to zaslužujem“, L’Oréal Paris je primenio drugaciju taktiku za lansiranje linije Color Riche. „Ova fraza je bila izuzetno popularna, ali mi smo se odlucili za pristup koji je održavao šarm, kvalitet i nepogrešivo francuski duh koji je karakterisao Color Riche“, objašnjava Beatris Dotresme. U skladu sa ovakvim razmišljanjem, L’Oréal Paris je zamolio fotografa Irvinga Pena, poznatog po svojim portretima i delima mrtve prirode, da fotografiše prvu reklamnu kampanju. Ostalo je istorija. Prva slika za Color Riche bio je jednostavan kadar ogledalca sa odrazom ženskih usana. Vlasnica tih usana bila je Endi Mekdauel, a ova kampanja obeležila je njenu prvu saradnju sa ovim brendom. Glumica je posle toga postala zaštitno lice brenda L’Oréal Paris. Irving Pen je radio na Color Riche kampanjama osam godina. Dotresme se priseća da se Pen zaklinjao da nikada ne bi prikazivao svoje komercijalne radove u muzejskoj postavci, dajuci prednost svojim umetničkim fotografijama. Medutim, kada je Muzej moderne umetnosti u Njujorku izlagao retrospektivu njegovih fotografija, Pen je izabrao da u izložbu ukljuci samo jednu komercijalnu fotografiju. Njegova prva fotografija za Color Riche se izborila za svoje mesto.

fbpufnica7.png

fbpufnica8.png

fbpufnica9.png

fbpufnica19.png
fbpufnica20.png

fbpufnica25.png

bianca_balti_cmjn_copie1.jpg
Bianca Balti

blake_lively_cmjn_v2_copie1.jpg
Blake Lively

pyramide_rouge_cmjn_copie.jpg

fbpufnica24.png