FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića u Metropol Palace A Luxury Collection Hotel Beograd

Beograd, 29. oktobar 2014. godine

– Kolekcija našeg poznatog kreatora i stiliste Igora Todorovića pod nazivom „Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ i pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, održana je sinoć u Beogradu u okviru 36. po redu manifestacija Perwoll Fashion Week. Revija salonskog tipa, u skladu sa tradicijom najpoznatijih ateljea visoke mode, održana je u hotelu Metropol, a u publici su se našle VIP zvanice iz sveta mode, javnog života, biznisa i politike.

„Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“je kolekcija koja je inspirisana glamurom francuske mode 50-ih godina prošlog veka. Prikazni modeli su izrađeni od najprestižnijih tkanina, krzna i rukom dorađjivanih detalja u perlama, vezu i čipki. Kolekcija svojom estetikom sledi prepoznatljivi modni potpis Ateljea Igor Todorović, a luksuzni komadi iz ove kolekcije su namenjeni damama koje uživaju u sofisticiranim modelima koji na najbolji način ističu ženstvenost.

Nakon same revije, Igor Todorović je izjavio:

„Jedinstveni spoj kompanije MasterCard i kolekcije visoke mode Ateljea Igor Todorović, koju smo upravo prikazali pred velikim brojem ljubitelja mode večeras, učinio je da svi prisutni osete i prepoznaju neprocenjivo iskustvo onoga što moda može da emituje u oku posmatrača i emotivnom osećaju. Bilo je zaista neprocenjivo iskustvo biti deo tog spoja, zahvaljujući kome smo uživali u dahu glamura.“

Najnoviju kolekciju Igora Todorovića koja je večeras imala premijeru u Beogradu publika u Abu Dabiju imaće priliku da vidi krajem novembra, a u martu naredne godine kolekcija će biti predstavljena u Parizu.

O kompaniji MasterCard

Kompanija MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekate u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.

 

_DJT5579_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

_DJT5546_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

_DJT5614_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

_DJT5638_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

_DJT5836_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

_DJT5678_36_BFW_Igor_Todorovic_net.jpg

duska_jovanic_i_goga_grubjesic.JPG
Duška Jovanić i Goga Grubješić

asok_murti_i_nina_reljic.JPG
Ašok Murti i Nina Reljiić

dejan_lutkic.JPG
Dejan Lutkić

george_styler.JPG
George Styler sa prijateljicom

verica_rakocevic_sa_partnerom.JPG
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

snezana_dakic.JPG
Snežana Dakić

marko_kon.JPG
Marko Kon

tamara_bakic.JPG
Tamara Bakić

tomas_gunnarsson.JPG
Tomas Gunnarsson

milica_milsa.JPG
Milica Milša

Priredila: Vladana S. Veljković
Izvor  & Foto: belgradefashionweek 
 29.Oktobar 13:00pm Beograd