FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Corpus delikti

Corpus Delicti

Corpus Delicti je modni brend osnovan 2011.godine.Bavi se proizvodnjom i prodajom unikatnih i komercijalnih modnih detalja.Zahvaljujući inovativnom pristupu, posvećenosti kreativnom istraživanju, razvoju proizvodnje, vrhunskom kvalitetu, pouzdanosti i odličnom timu u stanju su da odgovore zahtevima klijenata na konkurentnom tržištu. Filozofija brenda je ``inspiracija je svuda oko nas: u prirodi, putovanjima, ljudima, mirisima, ukusima, sećanjima, emocijama...`.

Corpus Delicti kreacije pričaju priču koristeći suptilan rečnik boja, formi i tekstura. Kvalitetna izrada, najfiniji i pažljivo birani materijali odlike su brenda. Corpus Delicti pruža svojim kupcima inovativne, originalne i savremene proizvode sa kojima će upotpuniti svoj jedinstveni stil. Deo asortimana Corpus Delicti brenda čine: torbe, kaiševi, ešarpe, ogrlice, minđuše, prstenje i broševi. Proizvodi kožne galanterije su delom mašinski, a delom ručno izrađeni, dok je ostatak asortimana u potpunosti ručno izrađen sa pažnjom i posebnim osvrtom na detalje u cilju postizanja jedinstvenog i trajnog proizvoda visokog kvaliteta.

Kombinujući veštine, iskustvo, najfinije materijale sa preciznošću tehnologije stvaraju proizvode koji odišu posebnošću, koja se retko nalazi u današnjoj masovnoj proizvodnji. Svaki Corpus Delicti proizvod je rezultat truda motivisanih i visoko obučenih profesionalaca, čija se posvećenost i težnja ka savršenstvu ogleda u besprekornoj izradi i sofisticiranom dizajnu. Corpus Delicti porucuje:Otkrijte naše prestižne kolekcije nakita i iskusite najbolje u luksuznoj kožnoj galanteriji, koje stvaramo samo za Vas.  http://corpusdelicti-fashion.com