FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

DesignedBy

MODNI PUTOKAZ: DesignedBy

U vremenu kada se većima modnih kuća bori za opsatanak, modna kuća DesignedBy sve više osvaja srca dama koje cene urbanu eleganciju. U pitanju je ženski brend koji obuhvata odeću i aksesoar. DesignedBy modeli su, pre svega, prepoznatljivi po zlatnoj DesignedBy pločici koja se nalazi na svakom odevnom predmetu, zatim po zanimljivim postavama, paspulima, delikatnoj izradi i modernom dizajnu koji je inspirisan retro izgledom.

Svaka kolekcija obuhvata osnovnu liniju i modele koji podrazumevaju malo više modnog poigravanja. Jovana Dlačić, glavni dizajner ove modne kuće, u prvi plan stavlja kvalitetne, prirodne materijale i prefinjenu izradu. Pored jedne prodavnice u Beču, DesignedBy se u Beogradu trenutno može naći na četiri prodajna mesta: TC Milennium (Knez Mihaila 21a), Yugoeksport radnja,(Kolarčeva 1), i pjaceta fontana ( Bulevar Kralja Aleksandra).

Ove sezone su DesignedBy ponele tri dame od stila, koje su i ujedno bile inspiracija za kolekciju: Glumica Branka Pujić, novinarka Dragana Ćosić i violinistkinja Tijana Milošević. Modna novinarka Miljana Nešković je zaštitno lice brenda DesignedBy. Pogledajte galeriju slika iz prolećne kolekcije.

Priredila za Pufnicu: Vladana Veljković

Foto: Arhiva DesignedBy - prolećna kolekcija.