FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Fashion: Modni Editorial Maria Masle & modni brend MARLA!

Fashion: Modni editorial Maria Masle & modni brend MARLA!

Nakon godinu dana uspješne suradnje mlade slovenske latino glazbenice Marie Masle i hrvatskog modnog brenda Marla kojemu je Maria Masle zaštitno lice, održan je i drugi PhotoSession te snimljen novi editorijal u kojemu je poznata latino diva Maria Masle ponovno predstavila novu kolekciju i accessoire iz najnovije Marla kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Maria_for_MARLA_2013_15.jpg

Ovog proljeća i ljeta kolekciju čine bijele romantične haljine s dodacima čipke i naborima. Izazovni cut out modeli te raskošne večernje haljine i kombinezoni s tisućama ručno našivenih stakalaca, perlica i pailetten.

Maria_for_MARLA_2013_20.jpg

Posebna pažnja poklonjena je unikatnom handmade nakitu Marla koji dolazi u jakim bojama za koji je dizajnerica inspiraciju pronašla upravo u vrućim, atraktivnim latino ritmovima.

Maria_for_MARLA_2013_27.jpg

PhotoSession za novu kolekciju održan je u predivnom ambijentu obnovljene Žitne kuće (palača Josipa Šporera) u Karlovcu.

Maria_for_MARLA_2013_34.jpg

Make up i frizuru potpisuje make up artistica iz Rijeke, Iva Berišić, a fotografije službeni fotograf poznati modni fotograf Ratko Grgurić.

main.jpg

Maria Masle trenutno je jedina izvođačica koja pjeva ‘vruće’ latino ritmove na španjolskom jeziku. Od 2009. godine u društvu profesionalnih glazbenika nastupa najviše ljetim terasama ekskluzivnih hotela, te velikim dvoranama.

Maria_for_MARLA_2013_22.jpg Maria_for_MARLA_2013_16.jpg

Za Pufnica.com: PRESS MARLA

Foto: Ratko Grgurić