FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

"Fashion elements" by Ana Vasiljević

"Fashion elements"by Ana Vasiljević

Pufnica.com Vam sa ponosom poziva u poznati klub Republika, u četvrtak 22.08.2013., sa početkom od 21h domača, dizajnerka Ana Vasiljević predstaviće svoju kolekciju "Fashion elements". Tom prilikom će na jedinstveni način biti predstavljen njen rad u proteklih godinu dana i sadrzaj kolekcija "Diamoded" i "Displacement of Futurisma". Ana je već publici poznata kao učesnik Belgrade Fashion Week-a, a svoje kolekcije predstavila je u prestonicama u regionu.

37.jpg

Njeni modeli mogu se videti i u poznatim izdanjima modnih časopisa, a ovo je odlična prilika da se još jednom potvrdi kvalitet urbane domaće modne scene, kojoj svakako i Anin rad pripada. Ovaj modni performans prati i gostovanje poznatog DJ iz Švedske, Aleksandra Predragovića što je jedinstvena prilika da Beogradska publika u društvu velikog broja VIP zvanica, oseti atmosferu urbanih klubova sa svetske scene.

1081260_10201132138199173_617715093_n.jpg

RE:PUBLIKA bar kao jedan od najpopularnijih objekata u Beogradu, je ponosni domaćin ovog eventa, je kreativanog spoja mode, deep house muzike i odlične zabave koji ce obeleziti ovo leto. Modeli i dizajneri u saradnji: Katarina Vučetić, Danijela Vranješ, Ana Štajdohar, Borka Tomović, Danijela Karić, Iva Štrljić, Aleksandra Gudelj, Viktor Savić, Jelena Gavrilović, Vuk Kostić, Nada Janjić.

Revija: Modni studio dressing, dizajner Ana Vasiljevic www.anavasiljevic.com
Fashion editorial 2013.by Metropolitan University

Support by: hair style: Maskat by Zoran Ćumura / Make Up: Ceca Vurdjelja / Fotograf: Stefan Koković / Gostujući Dj: Aleksandar Predragovic Malmö, Sweden _Aleksandar_Predragovic /  Domaća Dj podrska: Nebojša Đurić DJ SHON
Lokal: RE:PUBLIKA bar Datum: Četvrtak 22. AUG Početak revije: 21:00h

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković - Tomić

Foto: Jelena Radosavljević i Dušan Milovanović