FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Ivan Džolić & Ready to Wear Collection spring/summer 2014

IVAN DZOLIC Spring/Summer 2014 Ready to Wear Collection

Kolekcija je Inspirisana street chic-om Londona a namenjena prvenstveno mladim ljudima, kolekcija za Proleće/Leto 2014 predstavlja pravo osveženje nakon zimske hibernacije. Interesantni printovi i jarke boje ovu kolekciju čine eklektičnom a neprevaziđena crna se provlači kroz skoro svaki komad.

1.jpg

Četrdeset odevnih komada modernog kroja a načinjenih uglavnom od prirodnih materijala će prirasti za srce pravim zaljubljenicima u modu, kao i onima koji ne robuju modnim trendovima. Upečatatljivo, Osvežavajuće, Urbano – tri ključne reči kada je ova kolekcija u pitanju.

2.jpg

„Ulična moda Londona bila mi je polazna tačka prilikom planiranja same kolekcije. Želeći da mladim ljudima prezentujem nešto urbano, u neo punk stilu a opet nosivo, fokusirao sam se na različite printove, neobične glitter materijale i jarke boje kao i dominantnu crnu.

3.jpg

Svedeni krojevi i kvalitetni materijali svaki komad čine posebnim i nosivim kako na ulici tako i u posebnim prilikama.” Ivan Džolić.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

Photography: Marijana Gligić www.marijanagligic.com Video editing: Shavi Lavi Hair: Jovana Velicković Make up: Irena MIletić Models: Isidora Joković & Miloš Radovanović

Priredila za Pufnica.com: Vladana S. Veljković

Foto: Marijana Gligić