FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Milica Petrović

unnamed_30.jpgSa ponosom Vam predstavljamo  Milicu Petrović, dizajnerku i dekoraterku enterijera iz Beograda. 

Ljubav prema estetici prostora provlači se kao uvek prisutna nit i kroz obrazovanje i kasnije u karijeri.

Nakon uspešno završenog školovanja iz oblasti tekstila, dekoracije, dizajna nameštaja i enterijera, Milica je radila kao savetnik za uredjenje enterijera u nekoliko kompanija, a zatim i kao deo lokalnog tima zaduženog za promociju i rad sa svetski poznatim brendovima za uredjenje prostora DESIGNERS GUILD, ELITIS, SAHCO...

Ljubav i kreativnost kada je reč o opremanju enterijera, a pre svega stambenog prostora, Milica danas izražava kroz kreiranje tekstilnog aksesoara za kuću pod nazivom M DESIGN. Njen rad predstavlja jednu živopisnu i smelu kombinaciju boja, dezena, materijala, tekstura.

M design nastaje sa idejom da nas približi prirodi dok naši enterijeri postaju posebni i jedinstveni. Svaki komad ručno je izradjen kao unikat, daje posebnu notu kvaliteta i originalnosti.

Inspirisana bojama, teksturama, mirisima, materijalima, Milica kreira svoju prvu kolekciju ,,LIVE WITH NATURE". Kolekciju čine unikatni prekrivači-ćebad, ručno izradjeni. Svaki komad jedinstven za sebe je sačinjen od najfinijih materijala: vune, pamuka, viskoze, odličnih boja i dobrog tkanja.

Radjeni tehikom pačvork sa dva lica- šarene i jednobojne-duple površine, većeg formata, dizajnirani su za svakog i prilagodjeni svakom prostoru.

Brend M DESIGN nosi sa sobom originalan pečat vremena koje ne prolazi.

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Foto: Privatna arhiva M. Petrović
7. Maj 2015. 09:45am Cirih unnamed_20.jpg

unnamed_23.jpg

unnamed_27.jpg

unnamed_29.jpg

unnamed_22.jpg

unnamed_26.jpg

unnamed_24.jpg

unnamed_25.jpg

unnamed_28.jpg