FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Nakit " Perla"

Fashion: Nakit "Perla"

Pufnica Magazin Vam sa ponosom predstavlja mladu i kreativnu dizajnerku nakita Aleksandru Cvijanović. Aleksandra nam je ispričala kako je došla na ideju da pravi nakit koji je namenjen devojkama i ženama svih uzrasta.

- Na ideju da pravim nakit sam došla sasvim slučajno. Jednom prilikom sam posetila prodavnicu repromaterijala i kada sam ušla oduševila sam se i želela sve da imam. Za početak sam napravila par minđuša za sebe, a zatim sam došla na ideju da napravim online prodavnicu nakita gde će se moći pronaći pažljivo biran nakit za svačiji ukus. Ono što je svim ženama zajedničko jeste strast prema nakitu.

1450665_464319737018398_665941130_n.jpg

Neke vole prstenje, dok druge obožavaju minđuše, a treće su više za narukvice ili možda za unikatne ogrlice. Ono što je najbitnije jeste da budemo jedinstvene, a nakit je jedan od načina da to postignemo. Samim tim u ponudi se mogu naći minđuše, lančiće, narukvice i prstenje. Nakit je namenjen devojkama i ženama bez obzira na godine, u ponudi ima nakita od različitih mateijala, različitih stilova, tako da svako može naći nešto za sebe.

jfklajdf.JPG

Jedan deo nakita je od bakra, poludragog kamenja, staklenih perli i kristala dok je drugi deo nakita pleten sa biserima i perlama, kao i aluminijumskim lancima. Najviše volim da pravim nakit od bakarne žice, iako su počeci bili veoma teški. Žica je za mene najdraži materijal jer sa njom mogu da napravim sve što želim.

e4949q3.JPGIMG_4382545.JPG

Nakit pravim i po naruđzbini. Svi mi smo se nekad našli u situaciji da nam se nešto sviđa ali da nam boja ili možda neki drugi detalj ne odgovara. Moja želja je da taj problem rešim i da omogućim svima da pronađu nakit baš po njihovoj želji. Nakit "Perla" možete kupovati u bilo koje doba dana ili noći iz Vaše kuće. Sve što je potrebno jeste da posetite facebook stranicu nakita Perla i odaberete nakit koji je ko stvoren za Vas. Nakit šaljem brzom poštom za sve gradove, dok za Novi Sad i Šid je moguće lično preuzimanje.

ljubicast.JPGsrce2.JPG

Priredila: Bojana Veljković - Tomić

Foto: Privatna arhiva A. Cvijanović