FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine Vam sa ponosom predstavlja WEDDING kolekciju  by  INES Atelier

  • Fashion News
  • Designers
  • Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine Vam sa ponosom predstavlja WEDDING kolekciju  by  INES Atelier

Wedding  kolekcija  by  Ines  Atelier je  posebno osmišljena linija haljina, namenjenih modernim i urbanim budućim mladama.

Dominiraju  krojevi čistih i oštrih  linija, upotpunjeni  detaljima u  vidu  kristala i geometrijski oblikovanih dekorativnih elemenata.
Akcenat je stavljen na savremeni glamur i mogućnost nošenja haljine  u više prilika. Prisutni su i boho momenti kroz  upotrebu čipke u kombinaciji sa različitim vrstama svile. Ono sto ostaje  kao must  jesu pročišćene  i moderne  forme.

Ova kolekcija predstavlja venčanicu u drugačijem svetlu, posmatranu na jedan nov, manje ograničen način, tako da se pored dugačkih  haljina , pojavljuju i mini venčanice kao i kombinacije sa pantalonama.
Kao kontrast laganim materijalima i boho šiku, tu su Ines  Atelier  kožne  jakne, izrađene od najfinije  "nappa " kože.

Umetnost Artedekoa  je  poslužila  kao  inspiracija za kolekciju Wedding nakita. Autentični glamur otelotvoren je kombinacijama Swarovski kristala i perli. Metalni elementi su tu kako bi klasičnim materijalma, poput bisera, dali  notu urbanog.

‘’Mogućnost nošenja ovih komada tokom više  sezona i njihovo nasleđivanje s generacije na generaciju jedna je od osnovih karakteristika kolekije, čime se potvrđuje neprolaznost njihove estetike’’ – kaže dizajnerka ove kolekcije, Ines Janković.

Fotograf i ove kolekcije Ines Janković je Miloš Nadaždin, model je Katarina Filipović, a stajling je uradila Lara Milanović. Važan deo ovog tima svakako su frizerka Đuka Ivanović, šminkerka Mina Abramović i set dizajner Tijana Marić.

weddin2.jpg

weddin3.jpg

unnamed.jpg

weddin1jpg.jpg

weddin4.jpg

Priredila za Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine: Vladana S. Veljković
Izvor & Foto: PREVENT, Miloš Nadeždin

Jun 2014.