FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Selena Fashion Jewels

Pufnica.com vam sa ponosom predstavlja - Selena Fashion Jewels

Kako nas uči bogata grčka mitologija, Mesec je "boginja sa tri lica": Selena na nebu, Artemida na Zemlji, a Hekata u donjem svetu, to je mistični i usamljeni, ali blistav i magičan svet.

Kao mlad Mesec, ona je devičanska boginja Artemida, uvek nova i mlada, snažna i energična, ćerka Zevsa i Leto. Zaštitnica materinstva i radjanja, divljine i lova, kažnjavala je one koji ne poštuju žene.

15808_Narukvica_amajlija_od_pozlacene_bronze.jpg

Slaveći eleganciju i lepotu žene, predstavljamo Vam SELENA FASHION JEWELS! SELENA FASHION JEWELS je brend koji okuplja vrhunske grčke i italijanske dizajnere i proizvodjače zlatnog, srebrnog i nakita od poludragog kamenja , koji stvaraju male kolekcije, ograničenog broja komada.

Dizajneri okupljeni oko brenda SELENA FASHION JEWELS znaju da je svaka žena jedinstvena te je svaki komad pažljivo izradjen i obradjen, i na taj način jedinstven i unikatan.

14192_Mindjuse_Srebro_925_Ruzicasto_Tigrovo_Oko_Ametist.jpg

U proizvodnji nakita SELENA FASHION JEWELS koristi se isključivo materijal najboljeg kvaliteta - srebro 925° i zlato od 9, 11, 14 i 18 karata, cirkon, ametist, hematit i drugo poludrago kamenje, kao i abonos!

Takodje, potrudili smo se da izadjemo u susret očekivanjima naših klijenata, te Vam se pruža prilika da odaberete i poručite nakit iz ponude SELENA FASHION JEWELS i u kombinaciji materijala koji Vi želite.

14183_Narukvica_Srebro_925_Ruzicasto_Tigrovo_Oko_Ametist_Citrin.jpg

Pred Vama su četiri linije nakita SELENA FASHION JEWELS:

- NATURE – linija nakita inspirisana oblicima iz prirode, florom i faunom. Ovu kolekciju inspirisala je svežina i lakoća povetarca, dubine okeana, pejzaži mediterana i razigranost cvetova...

- SYMBOLS – linija nakita sa snažnim pečatom mitologije i antičkih legendi, simbola vezanih za tradicionalna verovanja, ali savremenog i neobičnog dizajna. Inspiraciju za ovu kolekciju naši dizajneri nalaze u tradiciji, religiji, folkloru, antičkoj arhitekturi i grnčarstvu, stvarajući snažne komade koji simbolišu našu duhovnost

- TRENDS – dinamična i atraktivna kolekcija nakita u duhu savremene umetnosti i dizajna stvorena je pod uticajem modnih imperativa Milana, Pariza, Londona i Njujorka. Ova kolekcija je namenjena pre svega onima koji prate trendove, ali ih i sami diktiraju – beskompromisni i jedinstveni!

- JOY – kolekcija namenjena mamama i bebama – našoj najvećoj radosti! Ovu kolekciju karakteriše razigranost, radost i nada i predstavlja savršen poklon za najsrećniji dogadjaj u svakoj porodici! Budite snažni i elegantni, budite mistični i zavodljivi, budite jedinstveni i samo svoji! Dobro došli u svet SELENA FASHION JEWELS!

14362_Srebro_925-Ahat_boje_rubina-Biseri.jpg

SELENA Fashion Jewels u Srbiji:

Selena Fashion Jewels
Knez Mihajlova 48
11000 Beograd
tel/fax: 011 3287814

Selena Fashion Jewels
UŠĆE Shopping Center prizemlje
Web: www.selenafashionjewels.com

Priredila za Pufnica.com: Vladana S. Veljković

Foto: www.selenafashionjewels.com