FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Zlatara Any

Zlatara "Any" osnovana je 1994 god. u Knjaževcu, kada je otvorena i prva radnja sa skromnom proizvodnjom ručne izrade zlatnog i srebrnog nakita u samom centru grada.Od samog početka privlačili smo pažnju odličnom izradom nakita, nesvakidašnjim dizajnom i ljubaznošću zaposlenih.Ubrzo nakon nekog vemena otvaramo i drugu radnju u Knjaževcu, koja takodje uspešno posluje.

Fotografija0700.jpg

Prva radnja van Knjaževca otvorena je 2001. godine u Nišu, gde se posao razvijao i nakon uspešnog poslovanja 2009. godine grad Niš dobija još jednu radnju u samom centru grada. Zlatara"Any" izradjuje burme i liveno prstenje kao i ručnu izradu sa brilijantima, popravku zlatnog i srebrnog nakita i otkup starog zlata. Trenutno su aktuelna venčanja, i imamo veliki izbor vereničkog prstenja sa cirkonima i briliantima, kao i veliki izbor burmi i brendove Damiani i Bvlgari.

Fotografija0043.jpg

Možete nas naći na sledečim adresama: Knjaza Miloša br 7, 19350 Knjaževac, Niš TPC Gorča ( novi podzemni prolaz ) Obrenovićeva bb lok A-2, 18000 Niš, Telefon: 018-511-818

galerija-damiani1.jpg

Priredila za Pufnicu: Aleksandra Dimkovska
Foto: Arhiva - Aleksandra Dimkovska