FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

37 Black 'n' Easy Fashion Week – Awards Night

Dobitnici_nagrada.JPG

Grand Casino, jedan od najprestižnijih gradskih prostora bio je domaćin specijalnom događaju Awards Night kojim je zvanično zatvoren 37. Black 'n' Easy Fashion Week. Različiti stručni žiriji i ovoga puta su odabrali najbolju kolekciju, zatim reviju koja je ostavila najsnažniji utisak, najbolje frizere i šminkere, kao i najbolju manekenku Beogradske nedelje mode.

Časopis BAZAR neraskidivo vezan za Beogradsku nedelju mode tradicionalno dodeljuje nagrade koje su već duži period stvar prestiža. Glavna i odgovornu urednica Ivana Filipović dodelila je BAZART nagrade i to: „Mara Kranjc” nagradu za najbolju kolekcijuSonji Jocić i Bazart nagradu za ličnost od stila poznatom fotografu Milošu Nadaždinu. Renomirani italijanski modni magazin GRAZIA dodelio je nagrade za najbolju reviju i najbolju manekenku. Gabriela Vinković uručilaje nagrade Jovani Marković za najbolju reviju i Ivani Momirov kao najboljoj manekenkiBlack 'n' Easy Fashion Week-a. Magazin Esquire ovoga puta nagradio je Boška Jakovljevića zbog izuzetnog doprinosa muškoj modi, kao i ispravnog korišćenja medijskog uticaja u modnom smislu. U Boškovo ime nagradu je preuzela Marija Tarlać. Najpoznatiji svetski modni časpis, magazin Elle, dodelio je Elle Fashion Awards za najupečatljiviju revijuAleksandri Lalić. Kompanija Textil iz Užica želeći da pomogne razvoj domaće modne scene, nagradu Textil Young Designer Award uručila je Tamari Jarić. Jedan od najčitanijih magazina na našem tržištu, magazin "Lepota i zdravlje" dodeljuje nagrade za najbolju šminku i frizuru, vrlo bitne elemente svake moderne revije. Milica Đokić je nagradu za najbolju šminku uručila Mini Abramović za njen rad na reviji Jovane Marković dok je nagrada za najbolje frizure ovog Fashion Week otišla u ruke Đurđici Ivanović Đukipredstavljene na reviji Aleksandre Lalić. Prestižan magazin, pravi sinonim za glamur i raskoš, svakako je Harper's Bazaar, a modna urednica ovog licencnog izdanja Gordana Manojlović nagradu za poseban doprinos razvoju kvalitetnog modnog stvaralaštva uručila je Tamari Jarić.

Pored modnih revija kroz edukativne programe, promociju knjige Dobar dizajn i specifične umetničke prezentacije mode u okviru Modnih vinjeta i Fashion Incubatora, Beogradska nedelja mode je i ovoga puta ponudila jedan kvalitetan presek aktuelnih modnih dešavanja na domaćoj sceni, a organizatori su sledeći Fashion Week u Beogradu zakazali za poslednju nedelju oktobra.

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Press & Foto: BFW 
15. maj 2015. 18:18pm Cirih

Dejana_Momcilovic.JPG
Dejana Momčilović 

Djurdjica_Ivanovic_i_Marko_Mitanovski.JPG
Djurdjica Ivanović i Marko Mitanovski

Milan_Nikolic_i_Marija_Tarlac.JPG
MIlan Nikolić i Marija Tarlać

Jelena_Gajsek.JPG
Jelena Gajšek

Luna_Lu.JPG
Luna Lu

Vlada_Savic.JPG
Vlada Savić

Tamara_Jaric_i_Gordana_Manojlovic.JPG
Tamara Jarić i Gordana Manojlović

Sonja_Joci.JPG
Sonja Jocić

Nadezda_Jokic.JPG
Nadežda Jokić

Milo_Nadadin.JPG
Miloš Nadaždin