FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Ekskluzivna modna kolekcija: "La Storia di una donna" by Biljana Tipsarević

Italijanska kinematografija i njene vanvremenske filmske zvezde univerzalne lepote i upečatljive harizme koje su obeležile 20. i 21. vek daju inspiraciju za novu žensku cruise kolekciju '14. kojom nam se, po četvrti put, predstavlja Biljana Tupsarević. Revija ce se odrzati 14.maja u hotelu Jugoslavija u saradnji sa brendom Lancia.

Kako Biljana kaže: "Ana Manjani, Monika Viti, Đina Lolobriđida, Klaudija Kardinale, Đulijeta Mesina, Monika Beluči i čudesna „Lolo″ Sofija Loren - odreda otmene, mistične, intrigantne, zavodljive i senzualne, fatalne žene i seks-simboli, plenile su ne samo svojim talentom i snažnom ličnošću već i svojom pojavom, modnim ukusom i besprekornim ličnim stilom."

Izrazito ženstvena, delikatna i raskošna kolekcija Biljane Tipsarevića "La Storia di una donna" je priča o upravo takvoj, vanvremenskoj ženi, izražena kroz sofisticiranu i glamuroznu modnu viziju, istovremeno smelu, koketnu i pomalo opasnu – od koje doslovno staje dah. Stilski, kolekcija odiše gracioznošću, elegancijom i otmenošću, uz primetnu notu ekskluzivnosti – očekivanu na crvenom tepihu.

Ova kolekcija sinonim je za jednostavnu estetiku, vanvremensku eleganciju, ekskluzivne komade izuzetnog kroja i kvaliteta i brižljivo odabrane detalje vrhunske izrade, što zajedno ostavlja prepoznatljiv i očaravajući utisak.

Biljana je i ovog puta obradovala sve dame luksuznim katalogom kojem je posvećena posebna pažnja. "Sa uigranim timom uradili smo fantastične fotografije u divnom ambijentu Porto Montenegra prenoseći deo inspiracije kroz lepotu i svu raskoš ambijenta gde smo snimali, predivne prirode primorja i posebnog doživljaja Porto Montenegra. Kao i uvek svaki komad je individualuzovan, izrđen od najkvaitetnijih materijala i na jedinstven način oslikava savršeno elegantnu damu. U ovoj kolekciji odstupam od prepoznatljivog, obično minimalistickog i svedenog kolorita. Ovoga puta paleta boja je razigrana, sunčana, letnja i neodoljivo lepa: od nežnih pastelnih nijansi ljubičaste, preko uvek aktuelne bele i blistavo žute do jarke koralno crvene. Na trenutak gledajući kolekciju stičete utisak da su pred vas prosuti svi izlasci i zalasci sunca na italijanskoj rivjeri” – upućuje nas Biljana.

Okosnicu kolekcije kao i do sada čine haljine - dnevne, savršene za laganu šetnju po sunčanom danu, zatim zavodljive korset haljine, istovremeno lagane i lepršave duge večernje haljine za devojke koje žele da izgledaju nežno i romantično. Kolekciju upotpunjuju super seksi i šik kratke haljine za leto iz snova, neizbežne koktel haljine, odlično skrojeni sakoi i šortsevi za one koji preferiraju urban, sofisticiran look i prelepi jednodelni kombinezoni različitih dužina za svaku priliku. Noviteti u kolekciji su venčanice za moderne mlade.

Ekipa koja je radila photoshooting

photo: Miodrag Misha Obradovic
hair and make up : Dusan Lazic Dusan
model: Tamara Milojević - FOX
shoes: Distante
design Eto studio: Maja Dusic
assistent: Bojana Veselinovic
Thank you to: Porto Montenegro

Biljana_Tipsarevic_La_storia_di_una_donna_foto_3.jpg

Biljana_Tipsarevic_MG_0026.jpg

Biljana_Tipsarevic_La_storia_di_una_donna_foto_1.jpg

Biljana_Tipsarevic_MG_9174.jpg

Biljana_Tipsarevic_MG_9860.jpg

Biljana_Tipsarevic_La_storia_di_una_donna_foto_2.jpg

Priredila za Pufnica Fashion 6 Lifestyle Magazine: Bojana Veljković - Tomić
Izvor & Foto: providence.co.rs

May 2014.