FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE
> Fashion News > Events > FASHION42March 21, 2017 DIESEL MATRIX & popusti na džins obeležili prolećnu JEANSOMANIJU u UŠĆE SC

FASHION42March 21, 2017 DIESEL MATRIX & popusti na džins obeležili prolećnu JEANSOMANIJU u UŠĆE SC

Posted by admin on March 21, 2017

DIESEL MATRIX & popusti na džins obeležili prolećnu JEANSOMANIJU u UŠĆE SC

Vikend za nama protekao je u znaku prolećne akcije JEANSOMANIA u radnjama FASHION COMPANY u Ušće shopping centru. Pored popusta od 20% na jeans iz kolekcije proleće/leto 2017, posetiocima je priređen svojevrstan jeans party.

Popularna Jeansomania okupila je glumice Tamaru Dragićević i Draganu Dabović, glumca Ivana Mihailovića, kao i voditelja Boška Jakovljevića, koji su sa posetiocima podelili svoja iskustva kada je reč o najdugovečnijem modnom komadu.

Posebna poslastica JEANSOMANIJE bila je Diesel matrix akcija u okviru koje su posetioci centra i ljubitelji prestižnog italijanskog brenda imali priliku da budu deo globalno popularne prolećne kampanje MAKELOVENOTWALLS. U specijalnoj fotokabini u holivudskom stilu za samo nekoliko sekundi dobijali su poseban matrix video u okruženju u kojem je snimnjena kampanja koja je ovog proleća uzburkala modne i političke strasti u svetu.

Manekeni agencije FOX odeveni u najupečatljivije komade brendova DIESEL, REPLAY, SCOTCH&SODA, HILFIGER DENIM, CALVIN KLEIN, LEVI’S, GUESS, LIU JO i drugih, đuskali su uz muziku DJ Nadežde Dimitrijević.

Tamara_Dragicevic_2.jpg

IMG_0181.jpg

Diesel_matrix_photobooth.jpg

Diesel_matrix_photobooth_2.jpg

Comments:

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.