FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

FOX bira nove manekene za predstojeće Beogradske nedelje mode

FOX_bira_nova_lica_Beogradske_nedelje_mode.jpg

FOX Fashion Agency u saradnji sa modnim studijom Click bira nova lica predstojeće Beogradske nedelje mode.

Već 14 godina modna agencija FOX sa velikim uspehom plasira devojke i mladiće iz Srbije i regiona na vodeća svetska modna tržišta: Njujork, Milano, London, Pariz, zatim u daleku Aziju i na Bliski istok.

FOX Fashion Agency u saradnji sa modnim studijom Click organizuje kasting za nova lica predstojeće Beogradske nedelje mode u nedelju 13. oktobra u 12h u Zira shopping centru (II sprat).

Članovi FOX agencije svrstani su u sam vrh svetske i domaće modne industrije: Mila Mihljačić je zaštitno lice Zara i Iceberg kampanja a ove godine je učestovala na ukupno 100 revija najprestižnijih svetskih dizajnera i kuća.

Alfred Kovač je krasio D&G i Emporio Armani kampanje, dok su Marina Krtinić i Ivan Marić osvanuli u na globalnim kampanjama za Sephoru, odnosno Gianfranco Ferre, a Nemanja Maksić poneo modele na revijama: Dior, Valentino, Lanvin i mnoge druge.Propozicije za prijavljivanje na kasting:

Na kasting se mogu prijaviti sve devojke od 14 do 20 godina, visine 172 do 180 cm i mladići od 18 do 24 godine, visine 182 – 190 cm. Preporučuje se da devojke na kasting dođu sa prirodnom šminkom, čiste kose, u odeći koja ističe figuru i sa sobom ponesu cipele na štiklu. Za mladiće je preporuka da dođu u garderobi u kojoj se najbolje vidi figura, te da izbegavaju široke košulje, džempere i farmerke…). Više informacija na www.facebook.com/FoxFashionAgency i www.foxmodel.com

O agenciji ‘Fox Fashion Agency’

Modna agencija Fox osnovana je 1999. u Beogradu sa misijom da sa prostora Srbije i regiona plasira manekene u vodeće svetske modne centre: Milano, Pariz, London, Njujork i na modna trzišta Daleke Azije. Do sada je iz agencije potekao čitav niz manekena koji su angažovani za kampanje i revije najprestižnjih globalnih modnih i kozmetičkih kuća kao sto su: Armani, Chanel, D&G, Dior, Gianfranco Ferre, Channel, L’Oreal, Deborah i mnogi drugi. Vodeći svetski časopisi kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i l’Officiel objavili su bezbroj editorijala sa manekenima agencije Fox. Ovim je modna agencija Fox sa opravadanjem zaslužila epitet najuspešnije srpske modne agencije. Agencija je u stalnoj potrazi za novim licima. Više informacija na www.foxmodel.com ili na oficijalnoj stranici www.facebook.com/FoxFashionAgency

Priredila za Fashion & Lifestyle Magazine: Bojana Veljković - Tomić