FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

FOX u društvu svetskog džet-seta!

FOX u društvu svetskog džet-seta!

Beograd, 1.jul 2013. - Manekeni i menadžment vodeće srpske modne agencije u proteklim nedeljama nisu samo vredno radili na reklamnim kampanjama i revijama, već su koristili vreme da se u pauzama od poslovnih obaveza druže sa svojim poznanicima iz svetskog džet-seta medju kojima su slavni Djordjo Armani i Roberto Kavali. Miljan Marinović, koji je već dugi niz godina član agencije je učestvovao nedavno u modnom spektaklu One Night Only Roma koji je priredio Djordjo Armani u čast otvaranja svog trospratnog butika u Rimu.

Marko_Nikolic_u_drustvu_Roberta_Kavalija.jpg
Marko Nikolić u društvu Roberto Cavalli

Tom prilikom je Miljan razmenio utiske sa legendarnim modnim dizajnerom o tome kako je biti deo jednog ovako značajnog modnog dogadjaja kao i o svojim predstojećim planovima u manekenskoj karijeri. Bilo je tu i priče o Srbiji i konstatacija da sa našeg područja dolazi zaista veliki broj manekena koji su kotirani u samom svetskom vrhu.

Miljan_sa_Djordjom_Armanijem_u_Rimu.jpgNemanja_Maksic_-_Valentino_-_Paris_Fashion_Week.jpg
Marko sa Giorgio Armani u Rimu                                                            Nemanja Maksić, Valentino, Paris Fashion Week

Marko Nikolić, kasting direktor Fox Fashion Agency je boraveći u Crnoj Gori proveo nezaboravno veče u društvu svojih prijatelja i Roberta Kavalija. Cuveni modni mag je organizovao modnu reviju u Budvi i pri tom istakao da je veliki broj manekena iz Fox agencije učestvovao u njegovim revijama u Milanu. Frontmen popularnog muzičkog sastava Hurts, Teo Hačkraft susreo se sa manekenom Nemanjom Maksićem na nedavno održanoj nedelji mode u Milanu, na kojoj je bio specijalan gost.

One_Night_Only_modni_spektakl_u_Rimu.jpg
One night Only - modni spektakl u Rimu

S ozbirom da su istog muzičkog ukusa, srpski maneken i britanski muzičar su iskoristili priliku da jedan drugom preporuče nove singlove koji su se pojavili na tržištu. Na upravo završenoj milanskoj i pariskoj nedelji muške modne manekeni agencije Fox su učestovali na brojnim revijama čuvenih svetskih modnih kuća medju kojima izdvajamo: Emporio Armani, Bottega Veneta, Valentino, Viviene Westwood i mnoge druge.

Mila_Mihaljcic_-_Iceberg_kampanja_za_jesen-zimu_2013.jpg
Mila Mihaljčić - ICEBERG kampanja za jesen - zimu 2013.

Devojke su beležile uspehe u novim reklamnim kampanjama za jesen/zimu 2013/14. kao što je Iceberg i na naslovnim stranama grčkog izdanja magazina Vogue, zatim tajlandskog Elle-a i u editorijalima britanskog Harper’s Baazar-a.

Alfred_Kovac_-_Vivienne_Westwood.jpgAleksandra_Zrilic_na_naslovnoj_strani_tajlandskog_Elle-a.jpg
Alfred Kovač - Vivienne Westvood                                                          Aleksandra Zrilić na naslovnici tajlandskog izdanja magazina ELLE

O agenciji ‘Fox Fashion Agency’
Modna agencija Fox osnovana je 1999. u Beogradu sa misijom da sa prostora Srbije i regiona plasira manekene u vodeće svetske modne centre: Milano, Pariz, London, Njujork i na modna trzišta Daleke Azije. Do sada je iz agencije potekao čitav niz manekena koji su angažovani za kampanje i revije najprestižnjih globalnih modnih i kozmetičkih kuća kao sto su: Armani, Chanel, D&G, Dior, Gianfranco Ferre, Channel, L’Oreal, Deborah i mnogi drugi. Vodeći svetski časopisi kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i l’Officiel objavili su bezbroj editorijala sa manekenima agencije Fox. Ovim je modna agencija Fox sa opravadanjem zaslužila epitet najuspešnije srpske modne agencije. Više informacija na www.foxmodel.com

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković

Izvor i foto: FOX Press Tim