FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Ines Janković predstavila svoju kolelciju GLOW na Ljubljana Aquafresh Fashion Week-u

  • Fashion News
  • Events
  • Ines Janković predstavila svoju kolelciju GLOW na Ljubljana Aquafresh Fashion Week-u

Na poziv organizatora *Ljubljana Aquafresh Fashion Week-a,* koji se održao u slovenačkoj prestonici u periodu od 14-16 oktobra, naša mlada dizajnerka Ines Janković predstavila je 16.oktobra slovenačkoj publici kolekciju Glow svog brenda Ines atelier. Prema reakcijama publike i saopštenjima organizatora Ines je oduševila prisutne svojim vanvremenskim glamurom prebačenim u stil urbanih dama svetskih metropola.

ines_4.jpgines_3.jpg

Brend *I N E S atelier* iza kojeg stoji dizajnerka Ines Janković predstavlja mlad domaći modni brend, namenjen elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Dizajnerka Ines Janković školovala se u prestižnim italijanskim Univerzitetima, *IED* u Firenci i Rimu i *Istituto Maragoni *u Milanu. Odmah nakon revije u Ljubljani Ines je otputovala na zagrebacki *Perwoll Fashion.hr* gde u okviru programa Zona 45, takodje imala reviju 17.oktobra. Ines Janković je kvalitetom i originalnošću potpuno osvojila domaću modnu scenu, a po izveštajima slovenačkih i hrvatskih modnih novinara, oduševila je i region.

ines_13.jpgIMG_8821.jpg

Ako prošetate do njenog modnog ateljea koji se nalazi na uglu Jovanove i Dobračine ulice sigurno ćete pronaći neverovatne outfit-e kao i božanstven nakit koji ova talentovana dama takođe kreira. Voli da dizajnira odeću čistih linija bez mnogo detalja u kojima dominiraju kroj i materijal. Takva odeća je vrlo zahvalna za razne načine stilizovanja a ručno rađen nakit je nešto što daje drugu konotaciju njenim odevnim predmetima. Ines je trenutno u pregovorima sa inostranim showroom-ovima jer planira da svoj brend predstavi i van granica naše zemlje.

Snimka sa Ljubljanskog FW

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković - Tomić

Izvor i Foto: Prevent