FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Izabrano 10 finalista za Fresh Faces Serbia

Izabrano 10 finalista za Fresh Faces Serbia

Fresh Faces predstavlja izbor za nova lica, čije će svetsko finale biti održano u Barseloni sredinom oktobra u organizaciji internacionalne modne agencije Model Management. Na izboru će učestvovati nova lica iz 42 zemlje sveta. Izbor za nova lica u Srbiji organizuje vodeća modna agencija FOX Fashion Agency. Putem sajta modelmanagement.com prijavilo se više od sto kandidata od kojih je odabrano 10 finalista među kojima su: Aleksandra Živković , Jana Lojanica, Ana Ilić, Miona Radojković, Marina Zagorac, Aleksandar Dobrodolac, Nenad Vuković, Slobodan Mladenović, Nemanja Zdravković i Milomir Čuković. Proglašenje pobednika Fresh Faces Serbia održaće se u četvrtak, 3.oktobra od 20h u baru Jimmy Woo u Ulici Strahinjića bana 47. Pobednik izbora imaće priliku da otputuje u Barselonu i predstavlja agenciju FOX Fashion Agency i Srbiju na svetskom finalu izbora.

Fresh_Faces_Serbia_-_finalni_izbor_01.jpg

Pobednik izbora upoznaće predstavnike najvećih svetskih agencija. Novo lice koje bude ponelo titulu Fresh Face u Barseloni dobiće mogućnost da razvija karijeru uz vodeće aktere današnje modne industrije. Prošlogodišnji pobednici imali su priliku da prošetaju pistama u Milanu i Parizu, nađu se na naslovnim stranama vodećih svetskih modnih magazina i budu zaštitna lica kampanja za čuvene svetske modne brendove.

Fresh_Face_Serbia_-_finali_izbor_02.jpg

‘Fox Fashion Agency’ Modna agencija Fox osnovana je 1999. u Beogradu sa misijom da sa prostora Srbije i regiona plasira manekene u vodeće svetske modne centre: Milano, Pariz, London, Njujork i na modna trzišta Daleke Azije. Do sada je iz agencije potekao čitav niz manekena koji su angažovani za kampanje i revije najprestižnjih globalnih modnih i kozmetičkih kuća kao sto su: Armani, Chanel, D&G, Dior, Gianfranco Ferre, Channel, L’Oreal, Deborah i mnogi drugi. Vodeći svetski časopisi kao što su Vogue, Elle, Marie Claire i l’Officiel objavili su bezbroj editorijala sa manekenima agencije Fox. Ovim je modna agencija Fox sa opravadanjem zaslužila epitet najuspešnije srpske modne agencije. Agencija je u stalnoj potrazi za novim licima.

Priredila za Fashion & Lifestyle Magazine: Bojana Veljković - Tomić

Više informacija na: www.foxmodel.com ili na zvaničnoj stranici www.facebook.com/FoxFashionAgency