FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Kasting za svetski popularnu modnu marku Abercrombie & Fitch i u Beogradu!

Kasting za svetski popularnu modnu marku Abercrombie & Fitch i u Beogradu!

Posle Zagreba, Splita, Kijeva, na red je došao i Beograd za regrutovanje mladih, perspektivnih modela, a sve za poznati svetski brend Abercrombie & Fitch. Abercrombie & Fitch Co. u svojoj paleti ima četiri modne marke: Abercrombie & Fitch, Gilly Hicks, Hollister Co., i Abercrombie kids.

k8.jpg

Osnovana je 1892. godine u Ohaju - SAD, gde je i globalno sedište kompanije. Posluje na trzištima Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Velike Britanije, Azije i uskoro planira ekspaniziju na trzištima Bliskog Istoka. O regrutovanju modela iz Srbije agent za Bliski Istok Anđelka Stupar kaže: "U Srbiji interesovanje je veliko.

k5.jpg

Prijatno sam bila iznenađena informisanošću mladih o ovom brendu, njihovim razmišljanjima i pozitivnim stavom prema odlasku u Dubai i svi su bili vrlo otvoreni za komunikaciju.

k2.jpg

Kasting je još uvek u toku, završavamo sa Beogradom ali preostaje još i Novi Sad. Kastinge pomaže modna agencija "Fox" na čelu sa Markom Nikolićem a u odabiru mi pomažu poznati beogradski fotograf Stefan Koković sa prvim licem “Abercrombie&Fitch” u Dubaiju Slavkom Moljcem.

k4.jpg

” Stefan Koković kaže da je sa zadovoljstvom izašao u susret i da mu je čast da o potencijalu modela iz Srbije za ovaj brend iznese i svoje mišljenje. Uspešni kastinzi su urodili plodom, te se veliki broj mladih odazvao pozivu, a uskoro će se znati ko od njih će postati i lice prestižnog brenda.

k3.jpg

k1.jpg

k6.jpg

k7.jpg

Priredila za Fashion & Lifestyle Magazine: Vladana  S. Veljković