FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

MARIPOSA by Kristina Bradač

Fashion: MARIPOSA BY KRISTINA BRADAČ

Pufnica.com vam sa ponosom predstavlja mladu dizajnericu Kristinu Bradač i prenosi Vam report sa predstavljanja njene kolekcije torbi i novčanika. U galeriji Velvet predstavljena je prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač. Kolekciju među prvima su pogledale brojne osobe društvenog života poput: Severina Vučković, Sanja Duggan, Iva Jerković, Branka Krstulović, Milana Vlaović, Iva Balaban, Anita Dujić, Iris Androšević Pinjuh, Martina Podgorski, Tihana Harapin i brojni drugi.

Severina_Vuckovic.jpgIva_Balaban.jpg
Severina Vučković                                                      Iva Balaban

Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, iskorak u dizajnersku sferu Kristine Bradač logičan je slijed njenog  promišljanja i iskustva koje je stjecala u modnim krugovima stoga ni ne čudi ova modna priča u kojoj je Kristina u ulozi dizajnerice.

Iva_Jerkovic.jpg
Iva Jerković

Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene. Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone. Dizajn njenih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.

Iris_Androsevic_Pinjuh.jpgBranka_Krstulovic.jpg
Iris Androšević Pinjuh                                              Branka Krstulović

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama.

Martina_Podgorski.jpgSanja_Duggan.jpg
Martina Podgorski                                                     Sanja Duggan

Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.

Milana_Vlaovic.jpgSarah_Josipovic.jpg
Milana Vlaović                                                           Sarah Josipović

Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav stoga su oni pravi odraz njene estetike i modnog razmišljanja.

Kristina_Bradac_Anita_Dujic_Veljaca.jpgTihana_Harapin_Zalepugin.jpg
Kristina Bradač i Anita Dujić Veljača                         Tihana Harapin

Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava.

Kristina_Bradac_Severina_Vuckovic.jpgKristina_Bradac.jpg
Kristina Bradač i Severina Vučković                           Kristina Bradač

Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, uskoro u Splitu i Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1100kn do 2899kn.


Tony_Cetinski_i_Dubravka_Dujak.jpg
Tony Cetinski i Dubravka Dujak

Mariposa_RG_1.jpg

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković - Tomić

Izvor i Foto: PRiredba