FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea

  • Fashion News
  • Events
  • Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea koji se održava 04.12.2014. u clubu  Ritam Grada na Trgu bana Josipa Jelačića u 21:00 h. 

Modni edotorijal i kampanja  je snimljena u predivnim termama Tuhelj pod budnim okom modnog fotografa Vedrana Sokića , a hrvatski dizajneri iz cijele Hrvatske Klara Ivanović ( Zadar) , La Marye (Zagreb), Pola Križevac( Valpovo), Sita Ahmić (Dubrovnik) , Alma Premerl Zoko ( Zagreb), ZASU (Zagreb) i RA Design( Zagreb)  će predstaviti svoje nove kolekcije odjeće i nakita, dok u show programu će nastupiti talijanska Pompea .
 
Projekt Zagreb IN Style by Pompea i dalje slovi kao odlična odskočna daska mladim dizajnerima iz cijele Hrvatske jer veliki support se upravo daje njima kako da što bolje predstave svoje radove široj javnosti kao i ostalima koji žele izlagati na samom eventu, a upravo cijela lijepa naša od Slavonije do Dalmacije zastupljena je na Zagreb IN Style by Pompea. 
 
Mnoga poznata imena iz javnog života i ovog puta nose revije što dodatno osnažuje sam event, a prekrasna miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić je bila idealan izbor za modnu kampanju.
 
Antonija nam prizanje da je počašćena što je izabrana da bude lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea jer je to zaista lijepa priča koju cijeli tim pruža mladim ljudima i u vrijeme krize kako da svoje kolekcije predstave široj javnosti.
 
Sama kaže da je spremna za svjetski izbor i da se veseli skorašnjem odlasku te će dati sve od sebe da nas predstavi u najljepšem izdanju, a cijeli tim koji se brine oko nje zaista zaslužuje sve pohvale jer nakon dugo vremena od svih izbora ljepote Hrvatska ima savršenu predstavnicu za ovakav prestižan izbor ljepote u svijetu. 
 
Odličan tim je radio na samoj modnoj kampanji koju su osmislili fotografi Vedran i Aljona Sokić te omiljeni frizer poznatih osoba Dino Škrtić , dok se za make up pobrinuo Catrice by STYLE.  
 
U glazbenom programu večeri ljepote i mode nastupiti će jedinstveni vokal Matija Cvek feat. Dominik  Žagmešter, i odlična grupa Vigor .
 
Zagreb IN Style by Pompea je za naše fanove osigurao 20 x2 ulaznice za sam event koji će se održati 04.12.2014. u clubu Ritam Grada na Trgu banan Jospia Jelačića u 21:00h.
 
Fotograf: Vedran Sokić, Asistenstica: Aljona Sokić, Model: Antonija Gogić, Make up: Catrice by STYLE, Frizura: Dino Škrtić / Tony&Guy, Organizator: Alen Ljubić, Set Asistent : Leon Klanjčić, Snimljeno: Terme Tuhelj
 
Priredila: Bojana Veljković - Tomić
18.11.2014. Beograd 

zagrebinstyle1_Site-Ahmic.jpg
Dizajner haljine - Site Ahmić

zagrebinstyle.jpg

klaraianovic.jpgDizajnerica haljine Klara Ianović

klara__ianovic2.jpg

DSC_9233_as_Smart_Object-1.jpg

DSC_9254_as_Smart_Object-1.jpg

DSC_9448_as_Smart_Object-1.jpg

DSC_9564.jpg