FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Novi duh elegancije u Beogradu modne kuće KORFF

Who’s That Girl” by Korff Fashion

Kolekcija proleće/leto 2014

 Ko je ona devojka?

Ona je uvek primećena. Svojom pojavom mami poglede. Svojim stilom inspiriše. Svojim stavom intrigira. Za sobom ostavlja dah misterioznosti. Njen stil oblačenja je ženstven, klasičan, a opet moderan i ona nikada ne odstupa od toga. Ona je zavodljiva, samouverena, uživa u svojoj koži, graciozno se nosi sa svakodnevicom u svilenoj haljini i vrtoglavim potpeticama. Ona je Korff Fashion devojka/žena!
Korff Fashion devojka/žena je savremena glam heroina, samostalna, jaka, voli život i uživa u njemu, pa često ume da razmazi sebe vrhunskim svilenim komadom bezvremenog dizajna. Svoju inspiraciju i viđenje žene pretočili smo u našu prvu kolekciju u kojoj će svaka devojka/zena, bez obzira na status i godine, sigurni smo, pronaći deo sebe. Duga lepršava haljina, svileni kombinezon,
ipkani mantil,, letnji sako u šantung svili, maxi suknja, frak sako, lezerne svilene pantalone, poslovni komplet,svileni kimono, kao i luksuzna večernja haljina, samo su neki od komada iz “Who’s That Girl” proleće/leto 2014 kolekcije. Naše komade možete poneti u svakoj prilici, bilo da je to ručak ili shopping sa drugaricama, poslovni sastanak, koktel party, večernji izlazak, gala premijera ili bilo koja druga svečanost. Prilika nije bitna-bitno je da ćete sigurno biti primećeni!

Ko smo mi?

Korff Fashion je novi modni brend sa timom mladih ljudi koji dele istu viziju - da vrate duh elegancije i glamura u Beograd. Iz dugogodišnje želje da svetu objasnimo svoje shvatanje mode, trendova, ličnog stila i večne inspiracije-ženske lepote, u maju 2014. godine nastao je Korff Fashion. Znanja i iskustva sticana širom sveta, primenjujemo u dizajnu, odabiru materijala i izradi, u želji da na srpsku modnu scenu donesemo dah svetskih metropola. Znaci raspoznavanja brenda Korff Fashion su jedinstveni modeli, večni krojevi, vrhunski kvalitet izrade, prirodni materijali poput svile, muslina, lana, svilenih
čipki i ženstven, zavodljiv i prefinjen stil. Naše shvatanje mode i stila nije slepo praćenje trendova, već se vodimo idejom da su krojevi, boje i materijali koji slave žensku figuru i ističu njenu prefinjenost i lepotu uvek pravi izbor.
Dođite i uverite se da ste i Vi savremena glam heroina!

Korff Fashion Modni Atelje
Višnjićeva 3/3 Beograd
+381 11 3284284

119.jpg108.jpg

017.jpg327.jpg

165.jpg

356.jpg

249.jpg

186.jpg

Priredila za Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine: Vladana S. Veljković