FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Report "Fashion elements" by Ana Vasiljević

Fashion: Report " Fashion Elelments" by Ana Vasiljević

Poznata domaća dizajnerka Ana Vasiljević i profesorka na Metropolitan Univerzitetu, smer za modni dizajn u prepunom klubu Republika prikazala nam je kolekciju ``Fashion elements`` koja je na jedinstveni način predstavila njen rad u proteklih godinu dana i sadržaj kolekcija ‚‚DIamoded‚‚ i ‚‚Displacement of Futurisma‚‚.

f21.jpg
Danijela Vranješ i Ana Vasiljević

Ana je već publici poznata kao učesnik Belgrade Fashion Week-a, a svoje kolekcije predstavila je kako u prestonicama u regionu tako i šire. Njeni modeli mogu se videti i u poznatim izdanjima modnih časopisa a ovo je bila odlična prilika da se još jednom potvrdi visoki kvalitet urbane domaće modne scene kojoj Ana pripada. Glumica Jelena Gavrilović je zatvorila celu priču ovog divnog modnog dogadjaja.

f23.jpg
Jelena Gavrilović uspešno zatvara " Fashion Elements" by Ana Vasiljević

f03.jpgf04.jpg
Fashion show

Ovaj modni performans pratilo je i gostovanje poznatog DJ iz Švedske, Aleksandra Predragovića što je bila jedinstvena prilika da beogradska publika u društvu velikog broja vip zvanica poput Ane Štajdohar, Viktora Savića, Borke Tomović, Marka Kona, Danijele Vraneš, Ive Štrljić i mnogih drugih, oseti atmosferu urbanih klubova sa svetske scene.

f05.jpgf12.jpg
Danijela Karić Martać                                                                             Iva Štrljić

RE:PUBLIKA bar kao jedan od najpopularnijih objekata u Beogradu, je bio ponosni domaćin ovog događaja, koji je zaista bio odličan spoj mode, deep house muzike i klubske zabave i svakako je jedan od događaja koji je obeležio ovo leto.

f17.jpgf22.JPG
Stefan Koković                                                                                      Jelena Gavrilović

f08.jpgf14.jpg
Katarina Vučetić i Katarina Lazarević                                                     Ana Štajdohar

f01.jpg
Viktor Savić, Borka Tomović i Nada Janjić

f11.jpg
Specijalni gost iz Švedske D.J. Aleksandar Predragović

f13.jpgf15.jpg
Fashion show

f16.jpgf09.jpg
Marko Kon                                                                                           Viktor Savić, Borka Tomović i Nada Janjić

Pufnica.com čestita Ani Vasiljević na odličnom fashion show-u i velikoj kreativnosti koju je pokazala kroz svoj rad u proteklih godinu dana.

Priredila za Pufnica.com: Bojana Veljković- Tomić

Fotografi: Petar Cvetković i Milan Gordić