FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Zagreb In Style powered by Pompea

8.jpg

Poznati vizažist Alen Ljubić marljivo priprema još jedno izdanje projekta Zagreb In Style powered by  Pompea, a u organizaciju se ovoga puta uključila i odnedavno bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić. Ovaj važan modni događaj na kojem se, osim etabliranih brendova, predstavljaju i mladi dizajneri održati će se u petak, 26. lipnja u popularnom klubu Gallery na Jarunskom jezeru. Talijanski brend Pompea pokrovitelj je ovog hvalevrijednog modnog projekta i predstaviti će aktualnu
kolekciju kupaćih kostima. Svoje aktualne kolekcije pokazati će i dizajnerice  Romina Anžek i Katarina Mamić te Chantal Jewels, a Wedding City će promovirati specijalnu liniju "Destination Wedding Dresses" namjenjenu mladenkama koje su za svoj najsretniji dan u životu odabrale neku neuobičajenu lokaciju. Tvrtka Galeb je za ovu prigodu odabrala prezentaciju kolekcije u svom prepoznatljivom mornarskom stilu. Za ljepotu modela brine se Ziaja, za make up Profokus u suradnji sa Catrice kozmetikom, za njegu tijela parfumerije i clinic Martimex, a za frizure poznati frizeri Amela Pejković i Dino Škrtić.
Voditeljica programa je Hana Tabaković, a revije će nositi poznate manekenke i manekeni te neke od  prekrasnih finalistica izbora za Miss Hrvatske. Najavna kampanja u kojoj manekenka Stella Kolar nosi modele RA Design dizajnerice Romine Anžek snimljena je u termama Tuhelj, a fotografije potpisuje Mario Poje.

2.png

7.jpg

6.jpg

3.jpg

5.jpg

Priredio Tihomir Bešovic
Foto: Mario Poje
Vreme: 16:20h | 24. jun. 2015. Cirih