FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Zagreb In Style proslava 1. rodjendana

Večer ljepote Zagreb IN Style je i ovaj put dokazala kako stoji uz mlade dizjnere tako da su odlične kolekcije predstavile jedinstvena Katarina Cvitković iz Splita koja je oduševila sa novim stilom svoje kolekcije, zatim La Marye feat. Iva Pajković koje su također bile odličan tandem u svojoj liniji gdje su predstavile ženstvenost i eleganciju.
 
unnamed00.jpgunnamed03.jpg
 
Sandra Hojski by PASARELA je i ovaj put dokazala da je vodeća po prelijepim dezenima i krojevima u svom stilu jer je zaista ostavila bez daha s predivnom kolekcijom raskošne elegancije u svojim modelima.
 
unnamed01.jpgunnamed04.jpg
 
Alma Premerl Zoko se predstavila sa novom linijom ALMA koja predstavlja urbanu ženu i ono što možemo reći za nju da je spektal  mali napravila na sceni jer tolike je ovacije pobrale da zaista se može ponositi jer joj je to bila prva revija, a oduševljenja među uzvanicima nije manjkalo. 
 
unnamed07.jpg
 
Man Stuff i ovaj put nosi epitet odlične linije za urbane i poslovne muškarce,dok Ivana Cvrlje zaista nosi titulu kraljice večernjih haljina,jer ono što je predstavila sinoć u prepunom Green Goldu zaista je oduševilo sve nazočne stoga se za nju može reći kako sa Zagreb IN Styleom ima zaista jednu posebnu vezu jer jednostavno i na drugom je briljirala.
 
unnamed06.jpgunnamed10.jpg
 
Viki Viktorio dizajnerica nakita je upotpunila sve dizajnere svojim nakitom tako da su kolekcije bile zaista savršene, a upravo nakon revije brojne poznate osobe su se zanimale za njen unikatni nakit među ostalima i Alka Vuica koja je odmah prišla nakon revije.
 
unnamed09.jpgunnamed08.jpg
 
Brojna poznata lica su došla čestitati 1. rodjendan: Alex Grdić, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić, Nikolina Čolak, Melita Fabečić, Radovan Stošić, Antonio Šincek, Marijo Anić Kremić, Vjekoslava Bach, Boris Kosmač, Neven Ciganović, Marina Tomašević, Alka Vuica, Kiki Rahimovski, Lea Mijatović Teška Industrija, Andreja Šušnjara Magazin, Martina Vrbos, Mario Huljev, Connect, Antonija Šola, Robert Bošković, Atomic dance factory, Livia Botuči te mnogi drugi.
 
0000.jpg1111.jpg
 
Mnogi poznati modeli i poznate osobe su odlično izgledale za čiji se izgled pobrinula Ziaja kozmetika koja je bila beauty prijatelj cijele večeri kao i Catrice kozmetika sa kojom su svi modeli bili našminkani.
 
unnamed11.jpg
 
Priredila za Pufnica.com: Vladana Veljković
 
Foto: Ilija Božić Photography