FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Zagreb IN Style by REN modna manifestacija snimila je najavnu kampanju za nadolazeći event koji se 19.05.2014 održava u Zagrebu u hotel Antunović.

  • Fashion News
  • Events
  • Zagreb IN Style by REN modna manifestacija snimila je najavnu kampanju za nadolazeći event koji se 19.05.2014 održava u Zagrebu u hotel Antunović.

Poznati model Meri Benčić jedna od najljepših hrvatica je zaštitno lice kampanje, a predivne terme Olimia u Sloveniji su bile savršeno mjesto za snimanje modne kampanje koju potpisuju fotografi Vedran i Aljona Sokić. Dizajneri La Marye, Tatjana Tudor by Sposata i Franka Masnjak predstavljaju svoje nove kolekcije odjeće, dok u show programu brandovi P.S Fashion i Pompea predstavljaju svoje nove kolekcije odjeće i kupačih kostima. Zagreb IN Style by REN je postao idealno mjesto gdje se predstavlja domaći dizajn te uveliko pomaže predstaviti mlade talente široj javnosti. Naš portal PUFNICA FASHION & LIFESTYLE MAGAZINE je medijski prijatelj eventa stoga nam je Zagreb IN Style by REN osigurao 30 x 2 pozivnice za sam modni događaj, stoga je dovoljno ostaviti podatke i pozivnice su vaše. Za više informacija pratite Pufnica portal i Zagreb In Style zvaničnu facebook stranicu.

EKIPA KAMPANJE ZA ZAGREB IN STYLE by REN

Photo: Vedran Sokić
Asisten photo: Aljona Sokić
Mjesto snimanja: Terme Olimia
Model: Meri Benčić
MUA:Catrice by Alen
Kosa: Studio Marcela Zagreb

DSC_6242_copy1.jpg

DSC_62421.jpg

DSC_66141.jpg

Priredila za Pufnica magazine: Bojana Veljković

Maj 2014.