FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Zagreb IN Style by REN održao je još jednu u nizu uspješnih modnih večeri

Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine Vam donosi fotografije sa uspešno održanog Zagreb IN Style by REN

Dizajneri La Marye, Sposata i Franka su predstavili svoje nove kolekcije odjeće, dok se u show programu predstavio P.S Fashion i POMPEA. 

Brojne ljepotice su nosile reviju kao Katarina Prnjak, Meri Benčić, Ivana Ergić i mnoge druge koje su zaista izgledale senzacionalno, a vlasnik eventa Alen Ljubić pratio je pomno dal sve ide po planu.

Modni event otvorila je ženstvena kolekcija s potpisom La Marye, koja je bila pravo osveženje za domaću modnu scenu.

Zatim je usledio glazbeni broj s potpisom Lidije Bačić koja se predstavila sa novim glazbenim brojem “Nasmij se sestro” koji vjerujemo je novi hit ove mlade i perspektivne glazbenice, dok se u kratko programu predstavio i Rui Branco koji je bio zaista slatko osvježenje na sceni, jer je upoznao sve prisutne kako spojiti ljepotu zdrave kože s REN kozmetikom i samu modu.

Poznati modni brend P.S Fashion nam je predstavio modnu priču i predstavio urbanu i ženstvenu kolekciju pred mnoštvom uzvanika.

Sljedili su glazbeni brojevi s potpisima Antonije Šole, Lea Kazića, i odličnog osvježenja na sceni koji je sve osvojio Matije Cveka mladog pjevača čije vrijeme vjerujemo tek dolazi, a na klavijaturama ga je pratio Dominik Žagmešter.

Veselo nakon njih su priredili veseli modlei koji su izažli u kupačim kostimima koji je predstavio talijanski brand POMPEA i oduševio sve prisutne koji su pljeskom ispračali svakog modela.

Sam program zatvorila je mlada FRANKA dizajnerica za koju vjerujemo da je na dobrom putu stvaranja odlične priče sa svojim imenom, jer kolekcija koju smo vidjeli definitivno sve osvaja.

IMG_4969.jpgIMG_4981.jpgIMG_5003.jpgzagreb1.jpg

IMG_4969.jpgIMG_4981.jpgIMG_4989.jpgIMG_5012.jpgIMG_5003.jpgIMG_5072.jpgla_mareyzzz.jpglamarey.jpglamarey66.jpglamarey6666.jpglamareyyyhhh.jpgpompea.jpgpompea2.jpgpompea3.jpgpompea4.jpgpompea9.jpgpomea34.jpgpompea12.jpg

Priredila za Pufnica Fashion & Lifestyle Magazine: Bojana Veljković - Tomić
Foto: Ilija Božić Photography

24.05. 2014.