FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

CALVIN KLEIN UNDERWEAR PREDSTAVLJA “THE ORIGINAL SEXY” GLOBALNU JESENJU KAMPANJU ZA 2015.

Kultni američki modni brend Calvin Klein predstavio je jesenju kampanju za Calvin Klein Underwear sa supermodelima Kendall Jenner, Joan Smalls, Isabeli Fontana i Editom Vilkeviciute u glavnim ulogama. Atraktivne seksi fotogrfije nastale su u Velikoj Jabuci, a potpisuje ih renomirani modni fotograf Mikael Jansson. Najnovija brend kampanja nosi naziv “the original sexy” i prikazuje predivan asortiman modela od čipke.
Multimedijalna kampanja će biti sačinjena od digital, outdoor i print advertajzinga i prikazana u 21 zemlji širom sveta. Ni ove jeseni neće izostati #mycalvins poziv za akciju za sve fanove koji budu želeli da učestvuju u kampanji na socijalnim mrežama tako što će svoje selfije u CK vešu postavljati na svoje profile.
Za jednu od sestara iz klana Kardashian - Jenner, Kendall ovo je druga advertajzing kampanja za brend. Prethodno je bila zaštitno lice za limited-edition Calvin Klein Jeans #mycalvins Denim seriju. Vilkeviciute nastavlja 6-godišnju saradnju sa Calvin Kleinom. Smalls je bila deo prolećne kampanje za Calvin Klein Jeans 2012, dok će za Fontanu ovo biti debi kada su kampanje za CK u pitanju.  
Jesenja kampanja za 2015. nastala je pod budnim okom Calvina Kleina, u okviru internog kreativnog studija, a u saradnji sa vodećom brendning agencijom Laird + Partners.
EDITORIAL CREDIT:    
Calvin Klein Underwear
IMAGE CREDIT:    © Mikael Jansson
VIDEO CREDIT:    © Mikael Jansson

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

Priredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 15:30h | 29. jul, 2015. Cirih