FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

DECODED BY DIESEL Kampanja za sezonu jesen/zima 2015.

Italijanski premium denim brend Diesel lansirao je jesenju kampanju pod nazivom „Decoded by DIESEL“ koja kombinuje sirovu fotografiju sa direktnim i transparentnim naslovima miksujući high-fashion estetiku i nepredvidive ali pozitivne poruke.

Diesel je dugo koristio svoje kampanje kao komentar na sliku društva, pokušavajući da uhvati duh vremena i da svoju originalnu interpretaciju. U današnjem svetu, zahvaljujući digitalnoj revoluciji, svako ima direktan pristup stvarnosti i alatima za njeno dekodiranje.

Diesel priznaje da prekida praksu retuširanih fotografija i pretencioznih slogana, koristeći uobičajenu reklamnu platformu kako bi stvari prikazao upravo onakvima kakve jesu. To je inkluzivna ideja, što pokazuje da Diesel poštuje potrošača, kao i želju da se uključi u svet.

Kampanja jesen/zima 2015. je produžetak buntovničkog Diesel duha. Glavne zvezde jesenje kampanje koju potpisuje kreativni direktor Nicola Formichetti su Sang Woo Kim at Select, David Alexander Flinn at The Lions i Ben Nordberg at Next. Fotografije je oslikao Richard Burbridge.

Diesel Artistic Director: Nicola Formichetti
Stylist Assistant: Davey Sutton
Hair: Yannick D’IS
Make-up: James Kaliardos
Manicurist: Gina Edwards
Set Design: Anthony Asaro
Agency: Spring Studios, New York (US)
Production: Spring Studios, New York (US)
Post-Production: Norkin Digital Art

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Press: Fashion Company
Vreme: 20:00h | 27. jul, 2015. Cirih


Diesel_DPS_Group_Evening_Rock_HIRES_RV.jpg

Diesel_DPS_Group_Military1_HIRES_RV-3.jpg

Diesel_DPS_Male_Sneaker_HIRES-1.jpg