FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

DIESEL kolekcija jesen/zima 2015.

Crni panter iz urbane džungle - predivan, divalj i slobodan, simbol je muške i ženske kolekcije italijanskog premium brenda DIESEL za sezonu jesen/zima 2015. Njegov prepoznatljivi buntovni stav uzdignut je  do visina nosivog i cool. Držeći se autentičnog DNK kompanije, komadi su provučeni kroz savremen, kreativan objektiv čineći kolekciju svežom i poželjnom. Konstantno težeći inovacijama, Diesel pomera granice istraživanja kada su tkanine, tehnologija i dizajn u pitanju, predstavivši nam zanimljivu ponudu u svim kategorijama.
Hvatajući esenciju brenda, ali filtriranu kroz svežu, modernu perspektivu, kolekcija odeće slavi jedinstveni DNK Diesel-a. Military i rock, prepoznatljive teme modne kuće su reinterpretirane  ličnim pristupom. Slobodan duh i efortless mood su pojačani akcentima boja i živopisnim grafikama, dok su ručno oslikani detalji, složena beljenja i mešovite teksture istakli kvalitet bezvremene kolekcije. Pored novih grafika, kolekcija uključuje i legendarnog pantera. Dieselov logotip doživljava modni comeback.
"Moj omiljeni komad u kolekciji je sivi džemper sa našim Mohican pečatom! Ponosni smo na naš logo i sada ga koristimo na uzvišeniji način", rekao je Nikola Formichetti, kreativni direktor Diesel-a.

Military
Zabavan i sportski osvrt na military temu. U skladu sa svojim jedinstvenim, inovativnim pristupom, Diesel stvara svoju kamuflažnu šaru, koja se reflektuje na sve kategorije, od odeće do donjeg veša. Njegov moderan i arty izgled je ovekovečen i na mekanoj trikotaži. Tradicionalni vojno zeleni i braon tonovi su oplemenjeni akcentima živih boja uz živopisne detalje eko krzna.

Casual Rock
Lična, jedinstvena, obožavana! Kao arhiva komada otkrivenih u vintage prodavnicama, a zatim prilagođena grbovima i crtežima, Casual Rock linija ima širok spektar uticaja pomešanih u urbane i moderene komade. Uz hiper dekorativni pristup, plišane bajker jakne su ručno oslikane grafikom koja oživljava uspomene iz detinjstva, dok su crne kožne aviator bomberke ukrašene pačvork detaljima.

Evening Rock
Rock 'n' Roll raspoloženje prilagođeno je večernjem senzibilitetu. Od pankerskih čioda do grunge kariranih šara, sve dočarava elegantan ali ozbiljan šarm sa metropolitske tačke gledišta. Oštri krojevi i postavljene siluete nam donose precizne, uniseks modele, mešovitih slojevitih materijala  čistih linija uz bajkerske jakne sa nitnama. Ženska linija uključuje seksi mini haljine na šniranje i lepršave šifon bluze te mantile ukrašene zihernadlama.

Kolekciju jesen/zima 2015. možete kupiti u prodavnici DIESEL u Beogradu – Ušće shopping center, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu

LOOK_10.jpg

LOOK_09.jpg

LOOK_08.jpg

LOOK_07.jpg

LOOK_06.jpg

LOOK_05.jpg

LOOK_04.jpg

LOOK_02.jpg

LOOK_03.jpg

LOOK_01.jpg

Priredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 15:00h | Avgust, 12. 2015. Cirih