FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

DREE HEMINGWAY PONOVO ZAŠTITNO LICE LIU JO

Italijanski premium brend LIU JO nastavlja uspešnu saradnju sa Dree Hemingway koja će biti brend ambasador i u kampanji za sezonu jesen/zima 2015. kao zaštitno lice za linije Liu Jo i Liu Jo Jeans. Praunuka čuvenog pisca, supermodel i glumica, Dree savršeno se uklopila u ulogu style ambasadora zahvaljujući svojoj sofisticiranoj prirodnoj lepoti i nonšalanciji, kosmopolitskom duhu koji ju je učinio jednom od najpopularnijih IT devojaka današnjice, a koju često pratimo na modnim pistama i gledamo na naslovnim stranicama svetski poznatih magazina.
Za seriju ekskluzivnih fotografija pobrinuo se srpski modni i umetnički fotograf Dušan Reljin, koji je uspešno ovekovečio glumičinu lepotu, slikavši je pod toplim osvetljenjem, što je krajnji ishod učinilo još glamuroznijim. Luksuzan stan u suncem okupanom Majamiju okruženje je u kojem je kampanja nastala. Atmosfera koju dočaravaju Reljinove fotografije je intimna i opuštena. U pozadini nalazi se vreli Majami, ultramoderan i dinamičan.
Promotivne fotografije za Liu Jo Jeans kolekciju nastale su na predivnoj terasi na kojoj je Dree bila u društvu svojih prijateljica, okruženim prelepim morem. Grupa devojaka je okupljena na elegantnoj sofi, a dame izgledaju opušteno i veselo. Dree, model i glumica magnetskog personality-aem se nalazi u centru pažnje.
Od ove sezone u zimskoj kolekciji LIU JO je odličio da stavi akcenat na denim komade koji su veoma važan deo njihovog DNK. U tu svehu nekoliko fotografija nastalo je u studiju. U pitanju su crno-beli imidži kojima je poznati srpski fotograf Dušan Reljin uspeo da naglasi hladniju stranu LIU JO.

About Dree
Dree Hemingway praunuka Ernesta Hemingway i ćerka Meriel, muze Vudija Alena iz filma “Manhattan”, sada je internacioanlna IT devojka. Detinjstvo je provela u Sun Valley, okružena prirodom daleko od svetlosti reflektora. Kao 15-godišnjakinja posvetila se plesu ali i razvoju svog glumačkog talenta. Godine 2012. osvojila je nagradu Robert Altman za rolu u filmu “Starlet” Sean S. Baker. Dve godine kasnije bila je deo filmske ekipe ostvarenja „While We're Young“ uz Bena Stillera i Naomi Watts.

About Dušan
Rođen u Srbiji, Dušan Reljin je norveški državljanin koji živi i radi u Njujorku. Kao zaljubljenik u film, asistirao je Craigu McDeanu pre nego što je počeo da radi samostalno. Izlagao je svoje radove u  Model as Muse @ show u Metropolitan Museum of Art. Na njegov rad uticali su umetnici kao što su Fellini, Iggy Pop, Sunn O))), Emir Kusturica, Slavoj Zizek, Allen Jones i La Monte Young.  CV Dušana Reljina obuhvata kampanje i klijente kao što su Cover Girl, Estee Lauder, Helmut Lang, Lancome, Lee, Paul & Joe, Rimmel, Sony Music, Sportmax, Virgin Records, Wrangler, YSL, Another Magazine, Details, Elle US, Vogue US, Vogue Germany, Vogue Italy, Vogue Japan, GQ US, Numero, V Magazine and W.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

10.jpeg

11.jpeg

12.jpeg

13.jpeg

14.jpeg

15.jpeg

16.jpeg

17.jpeg

18.jpeg

Priredio Tihomir Bešovic
Press: Fashion Company
Vreme: 15:00h | 20. jul, 2015. Cirih