FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

FASHION&FRIENDS kampanja jesen/zima 2015

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavlja novu kampanju za sezonu jesen/zima 2015. inspirisanu atmosferom filma Bernarda Bertolučija „Sanjari“ iz 2003. ali i šarmom mondenskog letovališta Hemptons u delu koji prikazuju komade za prelazni period. U fokusu je fantastična četvorka mladih prijatelja, zanesenjaka čiji duh i mladost prkose retro ambijentu koji dodatno naglašava boje sezone.  Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Miša Obradović. Glavne zvezde su modeli agencije FOX.
U kampanji su prikazaniMUST HAVEkomadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude FASHION&FRIENDS kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Levi’s, Scotch&Soda, Timberland, Calvin Klein, Levi’s, Desigual, NZA New Zealand i drugi. Fashion&Friends DNK u jesenjoj sezoni čini teksas sa uniseks pristupom, ali i dosta kože, military elemenata i nijansi.  Apsolutni hit i dalje je hibridni Jogg denim, ali i fokusiranje na specijalne materijale, skinny i boyish krojevi za žene i skinny fit za muškarce. Oni smeliji i modno osvešćeniji moći će da uživaju u modelima sa jakim akcentima boja netipičnim za sezonu jesen/zima. Kombinovanje modela, brendova, krojeva i nijansi na način da najbolje reflektuju vaš nesputan duh, veselu prirodu, druželjubivost, buntovnički stav, seksepil, pravilo je od koga ne odustajemo i ove sezone.
Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Nišu, Crnoj Gori – Podgorica i Budva, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Rijeka, Zagreb i Split.

1.jpeg

2.jpeg

Photo:
Miša Obradović

Make up:
Mina Abramović

Hair style:
Dragan Taubner

Styling:
FASHION&FRIENDS

Models:
Dušan Jakšić @ FOX model agency
Denis Jovanović @ FOX model agency
Katarina Tepavac @ FOX model agency
Andrea Stekić

Ambijent:
Hotel Square Nine
Studentski trg 9, Beograd

Priredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 15:20h | 10. Avgust, 2015. Cirih