FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

FREYWILLE - raskošna umjetnost u 18 kt i 24 kt zlatu - konačno u Zagrebu!

Nina Badrić ambasadorica svjetski poznate austrijske zlatarske kuće FREYWILLE u Hrvatskoj Tvrtka FREYWILLE – svjetski lider u stvaranju luksuznog umjetničkog nakita od finog emajla ukrašenog 18 kt i 24 kt zlatom, u listopadu otvara svoj ekskluzivan butik u Zagrebu, u Preradovićevoj ul. 2. Za prvo predstavljanje u Hrvatskoj, angažirao je za ambasadoricu našu glazbenu divu Ninu Badrić. FREYWILLE nakit jedinstven je po autentičnom umjetničkom dizajnu bogatom raskošnim i živopisnim motivima te inspiriran najvećim majstorima slikarstva; Monet, Klimt, Hundertwasser i Mucha. Svaki komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951. Ovaj austrijski brand prisutan je s 90 butika u 35 zemalja. FREYWILLE donosi onaj savršen osjećaj da živite umjetnost svaki dan, a od listopada u tom će osjećaju moći uživati i sve Zagrepčanke!

Nina_Badric_za_FreyWille_Afrika_foto_by_Mare_Milin.jpgc853f2e21987771d37984f468506032b_f1160.jpg

Vrijednosti poput prve ljubavi, radosti i strasti inspiriraju umjetnike da vizualno te pomalo romantično dočaraju ove koncepte u nakitu kolekcija prozaičnih imena poput Ode to Joy of Life, Floral Symphony ili The Spirit of Africa. Grafičke kompozicije evociraju pozitivno viđenje svijeta, iskrenu romantiku, estetiku i savršen stil. Umjetnička istraživanja novih motiva, mnoštvo skica i kolorističkih detalja prethode kreacijama ovog dekorativnog nakita. Svaka kolekcija sastoji se od nekoliko setova - različitih interpretacija tema i sadrži: narukvice, ogrlice, prstenje, privjeske i naušnice te elegantne satove. Dodatni asortiman obuhvaća ručno bojene, svilene šalove i marame te pisaći pribor. Elegantna kolekcija za muškarce obuhvaća kravate i kopče, manšete i remene čije kopče odgovaraju temama
kolekcija. Ljubav na prvi pogled! Nina Badrić je oduševljena raskošnim FREYWILLE nakitom koj ujedinjuje eleganciju i umjetnost. "Velika je čast biti ambasadorom svjetski poznatog branda FREYWILLE u Hrvatskoj!

Njegova energija i inspiracija desetljećima se crpi iz lojalnosti jednoj predivnoj tradiciji; više od 60 godina nakit se ručno stvara i umjetnički oslikava u izvornom ateljeu u Beču. Ljubav prema umjetnosti, vrhunska izvedba i duboko poštovanje prema drugim kulturama, definiraju rad i uspjeh FREYWILLE kompanije te predstavljaju ono s čime se mogu
poistovjetiti. FREYWILLE nakit je otmjen, osebujan i trajne vrijednosti. Svaki komad je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života koja proizlazi iz obilja prekrasnih ljudskih emocija. FREYWILLE nakit biraju snažne, moderne žene, istančanog ukusa i snažno razvijene osobnosti kako bi istaknule svoju gracioznost i privlačnost, ali prije svega svoju unutarnju snagu i stav“ - izjavila je Nina Badrić.

FOTOGRAF: Mare Milin KREATIVNO VODSTVO: Viktor Drago
ŠMINKA: Saša Joković
FRIZURA: Mile Santini (TONY&GUY)
VIDEO: Dino Senčar, Ivica Vranjić
GLAZBA: Kristian Nikl

Za dodatne informacije o nakitu tvrtke posjetite FREYWILLE 
PRESS: FREYWILLE Zagreb 
Foto: Mare Milin 

You must install Adobe Flash to view this content.