FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

GlamRock Lifestyle - Lep i sunčan Beograd

Dan je bio toliko divan i suncan da nisam mogao nikako da ostanem kod kuce. U minuti sam odlucio da prosetam gradom koji volim najvise na svetu. Odabrao sam marsutu kojom svaki put prodjem kada setam, inace obozavam da hodam. Prepoznacete lokacije siguran sam. A ako ne, drago mi je da sam vam pokazao neke lepe delove Beograda, koje vredi videti. Usput sam sretao drage prijatelje i sve je nekako bilo puno lepe energije. Malo sam se zeznuo jer sam bio sav u crnom pa me Sunce ubi, ali iskusno sam hvatao hladovinu. Moram da priznam da su mi nedostajale slusalice i muzika u usima, ali sam se vec nekako snasao i slusao grad koji ne prestaje da govori.
Podelicu sa vama fotografije koje sam usput napravio i iskreno se nadam da ce vam se dopasi upola kao sto se meni svidjaju. Cudan je ovaj Beograd, kudimo ga cesto, ali ga opet i volimo. Stalno mu pronalazimo mane, a opet obozavamo njegove vrline. Nedostaje mu puno toga a opet nudi svasta. A ako mene pitate, upravo je savrsen u toj svojoj nesavrsenosti.

Za vise interesantnih postova posetite >>> GlamRock Lifestyle , a kako bi bili uvek u toku pratite i na facebook stranici GlamRock Lifestyle 
 
01.10.2014.

7.jpg

12.jpg