FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

GlamRock Lifestyle - Moj omiljeni aksesoar

Ovo su sitnice koje meni čine svakodnevnicu. Jako volim dobar asesoar. I verujte mi da se nisam ni trudio, ali na fotografiji je sve crno. Inace crna je moja boja! 


Dakle odabrao sam ovaj asesoar iz prostog razloga jer je vrlo nosiv uz sve. Volim stvari koje mogu praktikovati na sve varijante. Evo bas sam pre neko vece crnu koznu jaknu, koju sam dan pre nosio na pamucni sorts, nosio na crveni tepih povodom lansiranja prvog izdanja Harper's Bazaar-a u Srbiji. Volim igre sa garderobom.

Kais ne nosim bas uvek, ali ovo je svakako moj omiljen, obozavam rock fazon. Naocare sam poceo od skoro, tj vratio sam ih u zivot nakon nekoliko godina. Taj "streber" fazon je hit trenutno. Narukvice svakako ne skidam, i imam ih zilion. Cisto se potrudim da ih ukombinujem koliko toliko, da bas ne bude cirkus na ruci. Moram da priznam da sam od onih koji se trude da sloze boje. I kao jagoda na slagu tu je ovaj "Seiko" praaaaaastari sat koji sam dobio od dede. Toliko je star da mu mehanizam radi principom navijanja. Ja ga obozava. Vintidz zakon!!!!

Evo fotke da vidite. I da.....Opet kazem, nista ne bacajte. Sada je sve vredno.

Za jos zanimljivih postova posetite >>> GlamRock Lifestyle

25.09.2014.

20140924_142409_1.jpg