FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Irina Shayk zaštitno lice linije HYPERSKIN Nova dimenzija denim iskustva


Irina Shayk zaštitno lice linije HYPERSKIN

Nova dimenzija denim iskustva

Wellness nije trend. U pitanju je savršeni balans tela, duše i okoline. Reč o filozofiji i životnom stilu. Italijanski denim brend REPLAY se potrudio da inspirisan wellnessom, ovu filozofiju spoji sa svojim denim DNK i stvori Hyperskin - revolucionarni proizvod koji kombinuje performance, lakoću i 100% prirodnu tkaninu.

Hyperskin je hyper elastičan: u skladu sa prirodnim dvosmernim kretanjem, Replay je stvorio bidirectional hyperstretch materijal koji obezbeđuje 100% elastičnost i oporavak, redifinišući performans denima.

Hyperskin je hyper lagan: prirodna sportska pokretljivost je vođena lakoćom materijala; uprkos visokim performansama tkanine, Hyperskin takođe redifiniše reper lakoće tako što finalni proizvod teži svega 200 grama.

Hyperskin je hyper prirodan: njegova izuzetno elastična i lagana tkanina je napravljena od 100% prirodnih vlakana.

 Hyperskin je dostupan u dva modela za žene - super skinny five-pockets sa izuzetno složenim fitom od kuka na dole i push-up efektom na zadnjem delu, kao i jegging, yoga pant style model. Farmerke dolaze u četiri različita pranja: RAW Siva koja čuva izgled originalne sirovsti; plavo senčenje koje se postiže laganim procesom izbeljivanja kako bi se dobile intenzivne MID-plave nijanse i super omekšivač za neverovatni osećaj, a Marble i Dark Black.

U ovom specijalnom projektu Replay je udružio snage sa İSKO™, najpoznatijim svetskim proizvođačem denim platna. Njihov cilj bio je da stvore revolucionarni proizvod koji će Replay iİSKO™ postaviti za glavne protagnoste denim inovacije.

Glavni motor lansiranja novog proizvoda je high-energy, integrisana globalna kampanja koja je nastala u kuhinji studija 180 Amsterdam. Supermodel Irina Shayk je glavna zvezda kampanje koji opovrgava glavni zakon univerzuma – Ne možete trenirati u jeansu. Neverovatan performans Hyperskin denima je naglašen kroz nesvakidašnji Irinin trening koji njene drugare iz teretane ostavlja bez daha.

Kolekcija HYPERSKIN će biti dostupna u novembru u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevac i Nišu.

Priredila Bojana Veljković -Tomić
Više informacija: Fashion&Friends
31. Oktobar 2015. Cirih

 

unnamed.jpg

unnamed1.jpg

You must install Adobe Flash to view this content.

unnamed.jpg