FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Jesenja kampanja GUESS JEANS 2015

Jesenja advertajzing kampanja za američki GUESS na jednom mestu okupilja trenutno najatraktivnije modele modne scene - Grace Elizabeth, Bojanu Krsmanović, Silviu Tolu i Matta Trethea. Fotografije su nastale u očaravajućoj meksičkoj vili u Todos Santosu, kao i šarmantnom kafeu u gradićuEl Triunfo.
Kampanja čiju kreativnu direkciju već tradicionalno potpisuje osnivač GUESS-a, Paul Marciano, nastala je pred objektivom modnog fotografa Kayt Jones, i prikazuje zavodljive GUESS devojke u opuštenim, relaksirajućim pozama na uzbudljivom putovanju kroz Meksiko. Zanosne GUESS devojke daju latino šarm jesenjoj kolekciji uz tradicionalne detalje poput sombrera. Seksi GUESS momci se odlično snalaze u njihovom društvu, omamljeni njihovim živahnim duhom i koketnim ponašanjem, što je izazvalo trenutnu hemiju koja postaje glavna priča u okviru kampanje.
Denim igra istaknutu ulogu u jesenjoj kolekciji za dame sa dva nova revolucionarna stila- Push up i Shaper, koji debituju u različitim dobrom poznatim pranjima. Nekoliko modno naprednih i nedenim silueta su u prvom planu, uključujući strukirane haljine, maksi kardigane, pončo džempere sa kožnimdetaljima i pojasevima, kao i širok spektar udobnih trikotažnih džempera za niže temperature. Ženski cvetni printovi su bogati crvenim detaljima, a tu je i seksi animal print sa gepard šarama. Kroko reljefne forme i lepršave haljine, statement moto farmerke sa metalnim lancima i roker majice, daju edgy notu kolekciji.
U muškom segmentu kolekcije, najsvetlija i medium svetla pranja jogger style denima prilagodljivog svakoj podlozi i situaciji odlično funkcionišu sa basic i vrlo smelim majicama. Prošivene bomber jakne, tretirani kaputi od eko-kože, kao i duksevi sa kapuljačom sastavni su deo outwear-a jesenje sezone za muškarce. Jesenjom paletom boja dominiraju prepoznatljivi tonovi crvenog laka i sušene pomorandže koji se prepliću sa detaljima kobalt plave, teal i navy.
Jesenju kolekciju možete kupiti u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city; i Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, kao i MARCIANO GUESS – Knez Mihailovoj 33, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

Priredio Tihomir Bešovic
Press Fashion Company
Vreme: 15:40h | 17. jul, 2015. Cirih