FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Jesenja kampanja REPLAY 2015.

Za sezonu jesen/zima 2015. italijanski denim brend REPLAY je ponovo udružio snage sa zvezdom u usponu kada je modna fotografija u pitanju, Giampaolom Sgurom kako bi drugi put za redom ovekovečio atmosferu i glavnu inspiraciju za novu kolekciju. Crno-bele fotografije uz igru senki portretišu glavne protagoniste uz obrise Njujorka u pozadini. Rezultat je podsećanje na neke od najlegendarnijih snimaka Velike Jabuke.
U centru pažnje je mladi par buntovnika – kanadska manekenka Crista Cober i Francuz, Adrien Sahores. Tipični klinci današnjice, bez zadrške izražavaju mladalački rokenrol stav koji se odlično uklapa u duh kolekcije. Prenose nam energiju ulice, kombinujući je sa omiljenim komadima iz ormana i poslednjim tretiranim denimom. To je jeans koji priča svoju autentičnu priču.
Nova kampanja za sezonu jesen/zima 2015. predstavlja svojevrsnu evoluciju brenda ka organskom i koordinisanoj viziji koja je sofisticiranija i modernija nego ikad, istovremeno ne gubeći nit sa Replay nasleđem.
Kolekciju brenda REPLAY možete kupiti u radnjama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

CREDITS

Photographer
Giampaolo Sgura
Models
Crista Cober @ Next Models
Adrien Sahores @ Ford Models
Stylist
Giovanna Battaglia @ itb London
Hair
Franco Gobbi @ Close Up Milano
Make Up
Jessica Nedza @ Close Up Milano

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Priredio Tihomir Bešović
Foto: Giampaolo Sgura
Vreme: 14:00h | 16. jul, 2015. Cirih