FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

JESENJA KAMPANJA TOMMY HILFIGER 2015

Prestižni Tommy Hilfiger predstavlja globalnu jesenju kampanju pod nazivom TEAM HILFIGER. Obeležavanjem 30 godina postojanja, renomirani modni brend okreće američki fudbal na glavačke. Stative su podignute, teren iscrtan i vreme je za okupljanje u duhu ragbija ali uz obavezan modno osvešćen obrt.

“Američki fudbal je oduvek bio moj omiljeni sport i u jesenjoj kampanji se okrećemo ovoj legendarnoj igri u potrazi za inspiracijom”, izjavio je Tommy Hilfiger. “Dok obeležavamo jubilarnu 30-godišnjicu, ovekovečili smo sve eklektične detalje tipične za ragbi utakmicu – od atletskih pruga do metalik aplikacija uz prepoznatljivu notu sofisticiranosti po kome smo kao brend poznati!“

U jesenjoj kampanji, Tommy Hilfigerse okreće ženskoj kolekciji u želji da se nametne kao ime na koje dame mogu ozbiljno da računaju. Slaveći svoju suštinu “Tommy twist”, ragbisti odeveni u Hilfiger uniformama iz drugog plana udišu život kampanji. Za fotografiju TEAM HILFIGER pobrinuo se Craig McDean, stajling potpisuje Karl Templer, a kreativnu direkciju Trey Laird iz firme „Laird + Partners“.

U kampanji koja je nastala u Monterey Parku u Kaliforniji, glavnu ulogu tumači supermodel Behati Prinsloo, brend ambasador već drugu sezonu za redom, zajedno sa grupicom dobro poznatih lica iz prethodnih kampanja kao što su - Julia Hafstrom, RJ King i Miles McMillan, ali i novih imena poput Bruno Fabre, Nate Gill i Simona Nessman. Frizure je uradio Malcolm Edwards, dok se za šminku pobrinuo Mark Carasquillo.

WSW_GL_01_FW15.jpg

UNI_GL_01_FW15.jpg

THC_GL_RW_01_FW15.jpg

MSW_GL_01_FW15.jpg

IG_photo_-_Tommy_Hilfiger_FW15_Campaign_-_Team_Hilfiger2.jpg

IG_photo_-_Tommy_Hilfiger_FW15_Campaign_-_Julia2.jpg

IG_photo_-_Tommy_Hilfiger_FW15_Campaign_-_Behati3.jpg

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Press: Fashion Company
Vreme: 14:26pm 15. Jul Cirih