FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Koncept 45.0 sve na jednom mestu moda, dizajn, nameštaj...

_DJT3616_Koncept_45.jpg

Koncept 45.0 nastao je sa idejom da Beogradu približi dizajn kao neprikosnovenu vrednost, dizajn kao način života i dizajn kao komadić raja koji nam ulepšava dan.

Misija Koncepta je vrlo jasna: želimo da postanemo centralna tačka dizajnerskog tornada, da na jednom mestu okupimo pažljivo selektovane brendove čiji prioritet je inovativan, moderan, vrcav, zabavan, magičan a jednostavan, glamurozan a pankerski, popularan a pobunjenički- dizajn.

Među komadima koji su u ponudi u ovoj radnji pronaći ćete originalne moderne stvari za kuću sa potpisom brendova AKLH, Baci, BoConcept, Cable and Cotton, Casamania, Dandy Nomad, Miho, Vondom, zatim nesvakidašnji aksesoar brendova 10 fingers, Jump from Paper, Nooka Nuuna, Dzimitry Samal Sunglasses, Spitfire Sunglasses, Thomas.V, Nach Jewelry, Handmade by I&N, Harem Royal, Bone Collection Gadgets i najzad, modne komade za one sa osvešćenim, jedinstvenim stilom: Aloha From Deer, easy2dress, Candy Girls, kao i capsule kolekcije kreirane ekskluzivno samo za Koncept 45.0 beogradskih dizajnerskih brendova Iva Stefanovic + Koncept 45, Oscar Hofman, Iva Bošković za Koncept 45.

U DNK Koncept 45.0 radnje utkana je potreba da se stalno i iznova menja, nadograđuje, traga za inovacijama, prerasta u nešto još bolje. Ovog leta zato, Koncept 45.0 u fokus stavlja sasvim novi segment u svojoj ponudi- ultimativnu selekciju gramofonskih ploča na kojoj bi svaki DJ pozavideo. Više informacija na sajtu: http://www.koncept45.rs/

Priredila Vladana Veljković
Press: Providens
4. Jun 2015. 23:10pm Cirih 

ALOHA_FROM_DEER_kupaci_kostim_SPITFIRE_SUNGLASSES_naocare_KOISHI_LAMAT_narukvica.jpg

ALOHA FROM DEER kupaći kostim SPITFIRE SUNGLASSES naočare KOISHI LAMAT narukvica

kozna_jakna_IVA_STEFANOVIC_i_donji_deo_trenerke_EASY_TO_DRESS.jpg

kožna jakna IVA STEFANOVIĆ i donji deo trenerke EASY TO DRESS

Magis_stolica_by_Konstantin_Grcic.jpg

Magis stolica by Konstantin Grcić

Iva_Stefanovic_by_Koncept_45.0.jpg

IVA STEFANOVIĆ by Koncept 45

 

AKHL_jastucici_3.jpg

AKHL jastučići