FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

LEVI'S - Revolucionarna serija 700

Spada u esencijalni deo vašeg garderobera, podjednako vanvremenski i efortless, ali u svetu opsednutom krojevima, fitovima i pranjima, kako pronaći savršeni jeans?! Ovu stilsku zagonetku rešio je američki klasik Levi’s® predstavivši nam jesenju kolekciju serije 700 bogatu najboljim krojevima u koju su utkane decenije stručnosti i inovacije sa ciljem da damama olakšaju izbor omiljenog denim komada.

Adding the ‘ping’ back into stretch
Svi smo očekivali najnapredniji stepen rastegljivosti denima, ali sa LOT 700, Levi's® je otišao korak dalje. Svaki par farmerki u kolekciji obuhvata najnovije inovacije kada su tkanine u pitanju, uključujući bolje nego ikada istezanje i oporavak, što znači da možete reći zbogom tzv. vrećama na kolenima i gubitku forme svog jeansa jednom za svagda. Rastegljivost nije ništa novo, ali Levi's® naprednistrech efekat drži oblik zbog mogućnosti teksasa da se vratiti u početni oblik bez obzira na kretanje njegovog nosioca. Džonatan Cheung, Levi's® šef dizajna, kaže: "Mi dizajniramo farmerke da daju savršen oblik - nije stvar u tome da vaša pozadina deluje manje, nego da deluje sjajno! Od danas, žene imaju čitavu seriju 700, farmerkekoje u potpunosti čine da se osećate sjajno! "

Lot 700 pruža devojkama njihov savršen broj
Inspirisani legendarnim sistemom klasifikacije muških stilova, čiju je slavu svetom proneo LEVI'S® 501S, nova ženska kolekcija ima sopstveni trocifreni  potpis serije700, pružajući novi stream-linedpristup denimu. Dakle, šta su ovi brojevi i šta prikazuju? Za buntovnički cool i super-seksi kroj tu je modelSuper Skinnykome je dodeljen broj710; Skinny 711 je nešto slobodnijeg kroja za manje hrabre. Model 721 high-rise skinny, sa visokim strukom grli vaše telo, pružajući vam osećaj pin-up glamura, dok je 712 Slimprimer bezvremenog šika. Zatim, tu je 714 Straight, vanvremenski i suštinski ravan kroj, kaoi i Bootcut 715 koji izdužuje vaše noge. Svaki od navedenih modela dostupan je u širokom spektru boja i pranja.
 
Oslanjanje na ekspertizu dugu 8 decenija
Nova serija 700 vuče svoje korene iz bogatog nasleđa brenda i inspirisana je prvim ženskim modelom farmerica. Kreiran 1934. godine, Lady Levi's® LOT 701 su postale deo legende zahvaljujući ikonisedme umetnosti Merilin Monro. Osam decenija kasnije ove revolucionarne farmerke preuzimaju ime pionirskog modela. Karin Hillman, glavni rukovodilac proizvoda u LEVI'S® objašnjava: "Pre osamdeset godina, Levi Strauss & Co. je promenio tok ženske mode stvaranjem "Lady LEVI'S® farmerki" - prvog ikada napravljenog modela jeansa isključivo za žene.“

Kolekciju jesen/zima 2015. možete kupiti u prodavnicama LEVI’S u Beogradu – Ušće Shopping center i Delta city, te Nišu – Forum shopping center, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu  i Kragujevcu.

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

1.jpg

Priredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 16:00h | Avgust, 22. 2015. Cirih