FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

MARCIANO GUESS kampanja za jesen 2015.

Jesenja kampanja američkog brenda MARCIANO GUESS predstavlja seriju atraktivnih  fotografija na kojima se pojavljuju zanosne Solveig Mork,Jacey Ethalion, Shelby Keeton, Ruz, Diana Georgie and Simone Holtznagel, a koje su snimnjene pored bazena moderne vile na Beverli Hilsu. Na ovaj način ovekovečeni su sofisticiranost i elegancija, esencije brenda Marciano.
Po kreativnom konceptu osnivača GUESS-a, Paul Marciano, kampanja je nastala pred objektivom mladog i kreativnog modnog fotografa Rayana Ayasha. Prirodno osvetljenje i senzualne moćne poze glavnih protagonistkinja na primamljiv način upoznaju gledaoce sa smelim seksi siluetama, ženstvenošću i lepotom nove kolekcije. Vibrante boje i zlatni tonovi jesenje kolekcije su upotpunjeniledeno plavim pozadinama i safirnom vodom u daljini.
Jesenja kolekcija Marciano Guess je u znaku najpoželjnijih ready-to-wear komada, uključujući strukirane mantile, zvonaste pantalone visokog struka, koketne mini haljine sa šljokicama, kao i širok spektar dugih lepršavih večernjih haljinaza ženu koja traži uzvišeniji pristup modi. Bohemian i rock rhapsody uticaji su sastavni deo kolekcije i reflektuju se na  jedinstvene stilovepoput kožne mini suknje sa nitnama, širokihwaterfall  kardigana i šarenihjakni od eko kože. Sezonska paleta boja uključuje nežne nijanse Baby Pink, svetle lavande i čiste bele pomešane sa daškom maslinasto zelene, tamno bordo i jedinstvenih šumskih printova. Kombinovanje mekog romantizma, tamnih cvetnih printova sa čipkom i drugim edgy elemenatima kolekciji daju glamuroznu notu.

1.jpeg

2.jpeg

Priredio Tihomir Bešovic
Press: Fashion Company
Vreme: 14:30h | 24. jul, 2015. Cirih