FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

NEW BALANCE NOVITET U PONUDI FASHION & FRIENDS

Sportska obuća brenda NEW BALANCEnovitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company.Liniju muškihi ženskih patikaNEW BALANCE za sezonu jesen/zima 2015. možete kupiti u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu i Podgorici.
Kolekcija jesen/zima 2015. inspirisana je tradicionalnim izgledom New Balance Classic patika, uz svežiji i smeliji zaokret u dizajnu.U fokusu kampanje su vrhunski profesionalci u svojim zanimanjima, Vasilije Kovačev modni kreator, Andreja Damnjanović modni fotograf, Nena Ilić make-up artist i Jelena Đorđević kostimograf. U centru pažnje su Must have modeli New Balance patikau kolor kombinacijama po izboru zaštitnih lica, upotpunjeni njihovim ličnim odevnim komadima čime su istakli samo deo mogućnosti za uklapanje New Balance proizvoda uz bilo koji stil i za bilo koju priliku.
Lični stil svakog od njih pojedinačno je priča za sebe a ono što ih spaja je činjenica da su uvek specifični i originalni, nikada obični. Kao i New Balance patike koje će se savršeno uklopiti uz bilo koju odevnu kombinaciju, dajući lični pečat svakom pojedinačnom stilu kakav god on bio.
New Balance na prvo mesto stavlja potrebe svakog pojedinca, bilo da je on sportista, modni kreator, fotograf, menadžer ili bilo koja druga vrsta profesionalca, te pored jedinstvenog dizajna, kolorita i varijeteta materijala i tekstura, svojim kupcima isporučuje proizvode vrhunske udobnosti i kvaliteta.
Odabrana kolekcija New Balance patika za sezonu jesen/zima 2015 sada je dostupna u prodajnim objektima Fashion&Friends u Beogradu - Ušće shopping center i Podgorici – Delta city.

andreja_damnjanovic_1.jpg

andreja_damnjanovic_3.jpg

nena_ilic_2.jpg

jelena_djordjevic_2.jpg

nena_ilic_4.jpg

vasilije_kovacev_2.jpg

Priredio Tihomir Bešovic
Press: Fashion Company
Vreme: 13:00h | Avgust, 31. 2015. Cirih