FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Neymar Jr novi brand ambasador REPLAY

Zvezda fudbalskog kluba BARCELONA i kapiten brazilskog nacionalnog tima, Neymar Jr, pridružio se italijanskom REPLAY-u kao novi brend ambasador.  Trogodišnje partnerstvo vezuju goruća želja za izvrsnošću i jak osećaj za sinergiju koji dele brazilski šampion i premium denim label REPLAY.  Neymar Jr. će od sada nositi odeću Replay i biti zaštitno lice nove reklamne kampanje koja će biti predstavljena krajem godine. Saradnja će biti dodatno ojačana kroz vredne kreativne inpute Neymar Jr.  za posebnu kolekciju pod nazivom "NjR".
Uprkos mladim godinama, Neymar Jr.  se može pohvaliti velikim uspesima ne samo u klubu, već na nacionalnom i individualnom nivou. Priznat je kao jedan od najvećih fudbalskih talenata na svetu, igra uz zvezde kao što su Lionel Messi i Luis Suarez sa kojima je formirao „zloglasni“ trio "MSN" (inicijali prezimena), ali i fenomenalna napadačka sila FC Barcelona koja nema premca ni u klubu a verovatno i u  istoriji fudbala.
“Kada su mi se obratili iz Replay istog trenutka sam prihvatio priliku da predstavljam modni brend koji odlično ide uz moj stil. Nosim Replay jeans još iz vremena pre ovog partnerstva i zaista sam uzbuđen što ću postati deo REPLAY porodice“, izjavio je brazilski fudbalski as.
Replay partnerstvo sa Neymar Jr. dalja je potvrda veze koju italijanska kompanija ima sa međunarodnom sportskom zajendicom.  Podsećanja radi, brend REPLAY je zvanični sponzor FC Barcelona,  zadužen za stilizaciju igrača i stručnog štaba za koje je stvorena i ekskluzivna Replay smart casualwear kolekcija kao i obuća.

neymar_jr_orizontal.jpg

neymar_jr_vertical.jpg

Priredio Tihomir Bešović
Press: Fashion Company
Vreme: 19:40h | Septembar, 01. 2015. Cirih