FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Otvoren novi Fashion & Friends u Splitu

U splitskom „City Centeru One“ otvoren je Fashion&Freinds store, omiljeno modno odredište svih ljubitelja modernog dizajna i besprekorne elegancije. Bogata ponuda renomiranih brandova Replay, Liu JoGuess Hilfiger DenimNew Zealand AucklandCalvin Klein i Gaudi nesumnjivo će osvojiti sve poklonike autentične elegancije i savršeno uravnoteženog stila. Ovde će svaka žena i muškarac zadovoljiti svoju estetsku potrebu i pronaći odeću i obuću u kojoj će izgledati moderno i osećati se udobno. Od jeseni, ponudu Fashion&Friends storea obogatiće i atraktivne kolekcije brandova Premiata, Mou i Colors of California.

Drugi splitski Fashion&Friends store na 300m² nesumnjivo će postati prvi izbor svih Splićanki i Splićana koji se u svom kreiranju odevnih kombinacija vode vrhunskim kvalitetom materijala i izvanrednom finoćom izrade. Novootvorena modna oaza u shopping je privukla i brojna poznata lica, među kojima su i Giuliano, Lovro Kalinić, Anamarija Asanović, Marina Fernandez, Monika Sablić i Tomislav Ćubelića.

Asortiman Fashion&Friends storea objedinjuje neke od najuspešnijih brandova današnjice. Vrhunske tkanine, besprekorne siluete, upečatljivi detalji i preciznost izrade prepoznatljive su karakteristike svih kolekcija u Fashion&Friends ponudi, zbog čega se s punim pravom nazivaju bezvremenskim klasicima. Očaravajuće kolekcije obuhvataju linije ekskluzivne odeće, obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka. Nakon radnji u Zagrebu, Splitu i Rijeci, novo širenje Fashion&Friends mreže u Splitu svedoči o popularnosti srpskog multibrand koncepta koji prestižnim brandovima i inovativnim interijerima ne prestaje osvajati publiku širom Hrvatske, ali i regiona.

 Priredila Bojana Veljković - Tomić
 Press: Fashion Company

01_FashionFriends_store_Split_2.JPG

01_FashionFriends_store_Split_4.JPG

01_FashionFriends_store_Split.JPG

Giuliano_2.JPG

Guliano

Marina_Fernandez.JPG

Marina Fernandez

Priredila Bojana Veljković -Tomić
Vreme 16:37pm 6 Jul 2015
Press: Fashion Company