FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

POZNATE LIČNOSTI U KREACIJAMA TOMMY HILFIGER-a NA METROPOLITAN MUSEUM OF ART COSTUME INSTITUTE GALA2015

 

Među Tomijevim gostima našli su se Karolina Kurkova, Archie Drury, Behati Prinsloo, Shu Pei Qin, Richard Madden, Rodrigo Santoro

 Tommy i Dee Hilfiger prisustvovali su tradicionalnoj humanitarnoj manifestaciji MET GALA 2015 u Njujorku koja je protekla u znaku teme „Kina – pogled kroz staklo“ a na kojoj su predstavljene kreacije nastale pod uticajem kineske estetike na zapadnjačku modu.

Među poznatim ličnostima koje su sedele za stolom prestižnog američkog modnog dizajnera Tommy Hilfigera bili su supermodel Karolina Kurkova sa suprugom Archie Drury, Tommy Hilfiger brand ambasador Behati Prinsloo, kineski supermodel Shu Pei Qin, kao i zvezda filmskog hita „Pepeljuga“ Richard Madden, te brazilski glumac Rodrigo Santoro.

"Kineska kultura imala je dinamičan uticaj na svet mode, a i mene konstatno inspiriše istočnjačka umetnost i rukotvorine," izjavio je Tommy Hilfiger. "Dee i ja smo uzbuđeni što slavimo ovo predivno veče u društvu divnih ljudi i ikona industrije!“ 

ZVEZDE KOJE SU NOSILE KREACIJE TOMMY HILFIGER:

 

  1. Karolina Kurkova je nosila specijalno dizajniranu crvenu zvonastu svilenu tuniku sa voluminoznom kratkom flared suknjom i zlatnim detaljima iz Hilfiger kolekcije.

  2. Archie Drury je odabrao posebno krojen navy plav smoking uz belu French cuff košulju, belu svilenu mašnu i crne cipele iz Tailored kolekcije.

  3. Behati Prinsloo je blistala u posebno osmišljenoj somotskoj haljini bez rukava sa otvorenim leđima.

  4. Shu Pei Qin je mamila poglede u specijalno dizajniranoj burgundy somotskoj haljini dugih rukava sa zlatno izvezenim floralnim printom.

  5. Richard Madden nosio je posebno krojen navy plav smoking uz belu French cuff košulju, belu svilenu mašnu i crne cipele iz Tailored kolekcije.

  6. Rodrigo Santoro je privlačio pažnju u crnom smokingu takođe iz kolekcije Tailored by Tommy Hilfiger. 

 

Karolina_Kurkova.jpg

Karolina Kurkova

Behati_Prinsloo.jpg

Behati Prinsloo 

Shu_Pei_Qin.jpg

Shu Pei Qin 

Richard_Madden.jpeg

Richard Madden 

Rodrigo_Santoro.jpg

Rodrigo Santoro 

Tommy_and_Dee_.jpg

Tommy and Dee.

Priredila Bojana Veljković - Tomić
Press & Photo: Fashion Company 
7. Maj 2015. Cirih 09:34am