FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE
> Fashion News > Fashion Corner > Predstavljamo vam novu kolekciju dizajnerke Mirjane Vujčić

Predstavljamo vam novu kolekciju dizajnerke Mirjane Vujčić

Posted by admin on November 23, 2016

Mirjana_Vujcic_SS2017_foto_9_Marko_Sovilj.jpg

 

Mirjana_Vujcic_SS2017_foto_5_Marko_Sovilj.jpg

Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osećajem za lepo, učinili su da kolekcija proleće/leto 2017 sačuva notu vanvremenske elegancije i senzualnosti. Romantično carstvo pastelnih boja, od mlečno bele, puder roze i svetloplave, obogaćeno je novom inspiracijom nežnih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.

Negujući senzualnost i prefinjenost ženske lepote, odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kićankama koje lagano obavijaju struk, nova kolekcija akcenat stavlja na snagu ženske lepote i u odevnim kombinacijama urbanijeg stila. Nežna i neuhvatljiva, a opet snažna i prisutna lepota linija i boja krasi svaki od komada nove kolekcije brenda Mirjana Vujčić.

Mirjana_Vujcic_SS2017_foto_6_Marko_Sovilj.jpg

Odraz romantične sanjarke i princeze u dugim, lepršavim haljinama nova kolekcija sačuvala je u prepoznatljivom detalju mašne, ali u izmenjenom obliku tanke, svedene trake na pojasu, ističući još jednom lepotu i prefinjenost kao glavne adute stila.

Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote.

Photocredit @MarkoSovilj

Novembar 2016.

Mirjana_Vujcic_SS2017_foto_14_Marko_Sovilj.jpg