FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

SISTERS CODE BY SBC IMA SVOJ DEBI NA BEOGRADSKOJ NEDELJI MODE

sister_code_cover-1-e1476828307578.png

Švajcarski modni brend Sisters Code by SBC predstaviće svoju novu kolekciju  “MAVERICK”  31.10.16. u hotelu Crowne Plaza, u okviru 40. jubilarnog izdanja Belgrade Fashion Week-a
Kolekcija “Maverick” za proleće – leto 2017. nastaje kao produkt ljudi koji su spremni da žive život obeležen čistotom duše i bezgraničnom ljubavlju. Kolekcija je ispirisana slobodom kao  neophodnom stavkom za potpunu sr

 
Boje koje dominiraju jesu bež, svetlo braon, slonova kost, bela, svetlo siva upravo iz razloga, jer su to čiste boje, nežne baš sve ono što opisuje najlepši osećaj koji sloboda može da pruži, kao i crna boja koja predstavlja snagu i oštrinu.U kolekciji su zastupljeni većinom prirodni materijali kao što su muslin, viskoza, pamuk, trikotaža. Konstrukcija modela teži jednostavnosti, oštrih i lepršavih krojeva. Stil koji karakteriše čiitavu kolekciju jeste “manje je više”.

SBC.png

 

Kolekcija je namenjena svim ljudima svesnim sebe sa željom za bolje sutra. Naši komadi su jedinstveni “Mix and Match” koji možete nositi u svakoj prilici.Ono na čemu je akcenat kada je brend “Sisters Code by SBC” u pitanju, jeste upravo što sa puno ljubavi se bira kako dizajn, kroj tako i materijal koji će omogućiti da se svaka žena i muškarac osećaju ugodno, slobodno i autentično.
 
Prijatelji revije su: ženska obuća NOVECENTO, muška obuća OFFICESHOES, aksesoari od kože MENNER WOMENNER, kao i Perspectives Software Solution koji im omogućuje predstavljanje njihove kolekcije u potpuno novoj Breezegram i 3DWIGGLE tehnologiji.

Modeli: Milica Milinković, Boris Skokna
Aksesoari: Menner Womenner
Foto: Janko Petković – BGD Studio
Oktobar 2016.