FASHION & LIFESTYLE ONLINE MAGAZINE

Tamara Likić, dizajnerka torbi

Tamara, recite nam nešto više o sebi i kako ste došli na ideju da napravite brend Rabiosa?
Imam 25 godina, diplomirani sam komunikolog i dizajner Rabiosa torbi. Ne mogu da zamislim svoj zivot bez Rabiose, svoje pudle Lare, porodice, prijatelja, ljubavi, muzike i mode. Ideja o proizvodnji Rabiosa torbi nastala je spontano. Moja prvobitna zamisao bila je da naučim da šijem i dizajniram odeću. Sama pomisao da sebi nešto skrojim i sašijem bila je veoma primamljiva. Tako je sve i počelo. Upisala sam šnajderski kurs gde sam naučila osnovna umeća šivenja i krojenja. Potom sam znatiželjno pokušavala da pored odeće napravim i torbu kakvu sam zamišljala, pa je tako vremenom, upornošću, samostalnim učenjem i vežbanjem, nastala prva kolekcija Rabiosa torbi.

Gde pronalazite inspiraciju i koje materijale najviše volite da koristite?
Inspiraciju pronalazim svuda, nekada danima ne mogu da osmislim torbu jer nemam inspiraciju, a nekada radim i po celu noć i ne mogu da stanem. Modele, boje, i sam dizajn torbi smišljam sama, iako veliku inspiraciju dobijam prateći svetske modne trendove, što smatram da je veoma bitno. Od materijala koristim najviše eko kožu, jer je najzahvalnija i najpristupačnija, pored toga volim da kombinujem razne materijale koje nađem i koji se uklapaju u moju ideju.

Kome su namenjene Rabiosa tašne?
Tašne su namenjene svim devojkama/ženama koje prate trendove,  koje vole da nose nešto drugačije, unikatno i neobično.  

Gde možemo da se više informišemo o Vašem brendu?
Vise o Rabiosa torbama kao i fotografije mozete naci na: www.facebook.com/rabiosabags i na instagram.com/rabiosa_bags a sva pitanja i informacije možete dobiti i na 062/8004742

Kakvi su Vam dalji planovi?
Imam mnogo toga u planu, svakom sledećom kolekcijom širim asortiman Rabiosa torbi, novim modelima i materijalima, ali u planu mi je otvaranje radnje, uskoro nadam se.

IMG_0351.JPG

IMG_0353.JPG

IMG_0364.JPG

IMG_0363.JPG

IMG_0362.JPG

IMG_0361.JPG

IMG_0358.JPG

IMG_0357.JPG

IMG_0354.JPG

IMG_0352.JPG

IMG_0360.JPG

Priredila Vladana Veljković
Foto: Privatna arhila T. Likić
Vreme: 17:00h | 02. avgust, 2015. Cirih